Жванецька ТГ
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З днем молоді!

Дата: 24.06.2018 09:51
Кількість переглядів: 795

24 ЧЕРВНЯ – ДЕНЬ МОЛОДІ 
День молоді – це справжнє свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження. Адже юність – це час пошуків, відкриттів, реалізації найсміливіших планів.
Саме сьогоднішні учні, студенти, молоді працівники, підприємці, науковці визначають шляхи розвитку України – від захисту Батьківщини до утвердження європейських цінностей і норм життя. День молоді – свято особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це час становлення, професійного вибору, час кохання та мрій, час планування майбутнього. Це той рубіж, коли кожна маленька перемога стає запорукою великого життєвого успіху. Молодість – фундамент всього майбутнього життя, тому важливо використати всі переваги цієї прекрасної пори: учіться, працюйте над собою, досягайте успіхів, кохайте, дерзайте і обов'язково перемагайте! Любіть свою країну, будьте справедливими та впевненими у своїх силах. Сучасні і освічені, ви – сьогодення нашого краю і його майбутнє. Ваша невичерпна енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у бізнесі та виробництві, в науці, спорті, мистецтві, громадській та політичній діяльності. Сьогодні, як ніколи, нашій країні потрібні ваші успіхи, оптимізм, віра в майбутнє і прагнення до кращого. Потрібні саме ті якості, які властиві молодості і молодим.
Від щирого серця вітаю нас усіх із Днем молоді: і тих, хто тільки вступає у доросле життя, і тих, для кого молодість – не лише паспортні дані, але й філософія життя, незалежно від віку та пройденого шляху. З нагоди свята бажаю усім молодим міцного здоров’я, успіхів у навчанні і роботі, творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все до чого Ви прагнете!
З повагою Тетяна Криворучко 
голова Жванецької об’єднаної територіальної громади

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь