Жванецька ТГ
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про встановлення весняно-літньої заборони на лов риби, інших водних біоресурсів у рибогосподарських водних об'єктах Хмельницької області в 2018 році

Дата: 12.04.2018 11:01
Кількість переглядів: 1148

ДЕРЖАВНЕ АГЕНТСТВО РИБНОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ

(ДЕРЖРИБ АГЕНТСТВО)

Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та 
регулювання рибальства в Хмельницькій обласіі

НАКАЗ

м. Хмельницький

Про встановлення весняно-літньої заборони на лов риби, інших водних біоресурсів у рибогосподарських водних об'єктах Хмельницької області в 2018 році

Відповідно до Закону України «Про рибне господарство, промислове рибальство та охорону водних біоресурсів» від 08.06.2011 року, згідно п.п.8.1,8.2,8.3 «Правил промислового рибальства у рибогосподарських водних об'єктах України», затверджених наказом Держкомрибгоспу України від 18.03.1999 року № 33 і зареєстрованих в Мінюсті України 25 травня 1999 року за № 326/3619, п.п. 3.14, 4.4, 4.14.3, 5.3 «Правил любительського і спортивного рибальства» затверджених наказом Держкомрибгоспу № 19 від 15.02.1999 року, зареєстрованих в Мінюсті України за № 269/3562 від 28.04.1999р,

НАКАЗУЮ:

1. Встановити весняно - літню заборону на вилов водних біоресурсів на період нересту риби і відтворення інших водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах Хмельницької області у 2018 році:

1.1. Любительський та спортивний вилов водних біоресурсів на рибогосподарських водних об’єктах, підконтрольних Управлінню охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Хмельницькій області у такі строки:

• в усіх водосховищах з 01 квітня по 09 червня (включно) 2018 року;

• у всіх річках та їх кореневих водах з 01 квітня по 20 травня (включно) 2018 року, а в придаткових системах водойм (протоки, гирла, стариці, меліоративні канали, розливи водойм, які тимчасово заповнюються водою в період весняної повені) з 01 квітня по 29 червня (включно) 2018 року;

1.2. Промисловий вилов водних біоресурсів на рибогосподарських водних об’єктах, підконтрольних Управлінню охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Хмельницькій області з 01 квітня по 09 червня (включно) 2018 р.

1.3. У період виношування річковим раком ікринок, личинок, заборонити вилов з 01 квітня по 30 червня (включно) 2018 р.

2. Заборонити організацію змагань з рибальства та підводного полювання в період нересту риби.

3. Заборонити під час нерестового періоду проводити у рибогосподарських водних об’єктах Хмельницької області та прибережних захисних смугах днопоглиблювальні, вибухові, бурові, сейсмологічні роботи, видобуток гравію та піщано-ракушкової суміші, а також заборонити пересування будь-яких плавзасобів, за винятком проходу фарватером, транзитного проходу, виконання робіт по встановленню бакенів у випадках надзвичайної потреби (шторм, туман, аварія і т.п.) крім суден спеціально-уповноважених органів, ‘‘які здійснюють охорону водних біоресурсів.

4. Вважати основними місцями нересту водних біоресурсів мілководні, зарослі водною рослинністю ділянки водойм, стариці, заплави та заливні луки на річках, озерах, водосховищах та інших водоймах (Перелік основних ділянок нерестовищ згідно додатку № 1).

5. В нерестовий заборонений період любительське рибальство дозволити на спеціально визначених Хмельницькрибоохороною ділянках водойм однією поплавковою або донною вудкою з одним гачком і спінінгом з берега, згідно додатку № 2.

6. Інспекторському складу і сектору іхтіології та регулювання рибальства Хмельницькрибоохорони даний наказ довести до відома райдержадміністрацій, громадських об’єднань (УТМР) та оповістити через засоби масової інформації населення та зацікавлені підприємства, установи, організації про встановлення строків весняно-літньої заборони на лов риби та інших водних біоресурсів і про проведення дво-тримісячника з їх охорони.

Інформацію про проведену роботу та копії опублікованих матеріалів надати до Хмельницькрибоохорони до 29 березня 2018 року.

7. Інспекторському складу Хмельницькрибоохорони згідно із затвердженим планом спільних заходів Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Хмельницькій області з Хмельницькою обласною державною адміністрацією, Управлінням національної поліції в Хмельницькій області та Державною екологічною інспекцією у Хмельницькій області під час операції «Нерест» у 2018 р. організовувати рибоохоронні рейди.

8. Сектору іхтіології та регулювання рибальства Хмельницькрибоохорони довести до відома суміжних областей, які межують з 'Хмельницькою областю інформацію щодо встановлених термінів заборони на вилов водних біоресурсів на межуючих водних об'єктах.

9. Інспекторському складу Хмельницькрибоохорони систематично вести спостереження за ходом нересту і станом на 25-е число кожного місяця подавати інформацію до Хмельницькрибоохорони. Сектору іхтіології та регулювання рибальства систематично вести спостереження за нерестом та надсилати до Держрибагентства станом на 1-е число кожного місяця інформацію про хід нересту.

10. Сектору юридичного забезпечення та роботи з персоналом Хмельницькрибоохорони ознайомити з наказом відповідальних осіб особисто під підпис.

11. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Голова комісії з ліквідації -

головний державний інспектор В.ГІ. Басун

ДЕРЖАВНЕ АГЕНТСТВО РИБНОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ

(ДЕРЖРИБ АГЕНТСТВО)

Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та 
регулювання рибальства в Хмельницькій області

НАКАЗ

м. Хмельницький

Про внесення змін до наказу Хмельницькрибоохорони № 11 від

15.03.2018 року.

Відповідно до погодження Інститутом рибного господарства НА АНУ від

29.03.2018 року переліку нерестових ділянок у придатковій системі річок, що впадають в Дністровське водосховище в межах Хмельницької області,

НАКАЗУЮ:

1. Внести зміни до додатку № Іта додатку № 2 наказу Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Хмельницькій області № 11 від 15.03.2018 р. «Про встановлення весняно-літньої заборони на лов риби, інших водних біоресурсів у рибогосподарських водних об'єктах Хмельницької області в 2018 році» та викласти їх у новій редакції (додаток № 1, № 2).

2. Інспекторському складу і сектору іхтіології та регулювання рибальства Хмельницькрибоохорони довести до відома райдержадміністрацій, громадських об’єднань (УТМР) та оповістити через засоби масової інформації населення та зацікавлені підприємства, установи, організації про внесення змін до додатків №1, № 2 наказу Хмельницькрибоохорони № 11 від 15.03.2018 року.

3. Сектору юридичного забезпечення та роботи з персоналом Хмельницькрибоохорони ознайомити з наказом відповідальних осіб особисто під підпис.

4. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Голова комісії з ліквідації -

головний державний інспектор В.П. Басун

Перелік

основних ділянок нерестовищ на рибогосподарських 
водних об’єктах Хмельницької області

- акваторія р. Збруч від адміністративних меж с. Збруч вверх проти течії.

- акваторія р. Жванчик від стометрової зони гирла вверх проти течії;

- акваторія р. Смотрич від адміністративних меж с. Цвіклівці. Кам’янець-

Подільського району вверх проти течії;

- акваторія р. Мукша від стометрової зони гирла вверх проти течії до адміністративних меж с. Тарасівка;

- акваторія р. Баговиця від стометрової зони гирла вверх проти течії до

адміністративних меж с. Баговиця, Кам’янець-Подільського району;

-акваторія р. Тернавка від адміністративних меж с. Врублівці, Кам’янець-

Подільського району вверх проти течії 2000 м;

- акваторія р. Студениця від адміністративних меж с. Калачківці, Кам’янець- Подільського району 1500 м вниз по течії;

- акваторія р. Ушиця від адміністративних меж с. Вахнівці, Новоушицького району вверх проти течії до адміністративних меж с. Сокілець, Дунаєвського району;

- лівий берег р. Данилівка від адміністративних меж с. Хребтіїв, Новоушицького

району вверх проти течії до адміністративних меж с. Пилипи-Хребтіївські,

Новоушицького району;

- акваторія р. Жарнівки від стометрової зони гирла вверх проти течії до адміністративних меж с. Зелені Курилівці Новоушицького району;

- акваторія р. Калюс від стометрової зони гирла вверх проти течії до адміністративних меж с. Глибівка Новоушицького району;

- акваторія в межах с. Пивнева Гора Славутського району р. Гнилий Ріг;

- акваторія Щедрівського водосховища в межах с. Марківці Летичівського району, смт. Летичів р. Південний Буг;

- акваторія Новокостянтинівського водосховища в межах с. Суслівці, с. Попівці Летичівського району, р. Південний Буг;

- акваторія р. Південний Буг в межах м. Хмельницький 1км. вище мосту по вул. Західно-Окружної;

- акваторія Теофіпольського водосховища в межах с. Михновка, Теофіпольського району, р. Полква;

- акваторія Мартинківського водосховища в межах с. Курівка, Г’ородоцького району, р. Збруч;

- акваторія Водойма р. Збруч в межах с. Вочківці Волочиського району;

- акваторія Мислятинського водосховища правий берег р. Горинь від с. Мислятин до с. Дібровка.

Перелік

ділянок водойм Хмельницької області де спортивно - любительське 
рибальство дозволено в нерестовий період 2018 року з берега однією 
поплавковою або донною вудкою з одним гачком і спінінгом

1. р. Смотрич в адміністративних межах с. Цвіклівці.

2. р. Тернавка в адміністративних межах с. Врублівці.

3. р. Ушиця в адміністративних межах с. Вахнівці.

4. р. Данилівна від с. Березівка вверх по течії до с. Шибутинці.

5. р. Мукша в адміністративних межах с. Тарасівка.

6. р. Збруч в адміністративних межах с. Збруч.

Мислятинське. водосховище

лівий берег р. Горинь від с. Мислятин до с. Дібровка

р. Бужок

500 м. нижче мосту с. Моломоленці до 500 метрової охоронної зони верховинної споруди ставка «Анаставці верхні».

р. Ікопоть

1. від мосту в м.Старокостянтинів вниз по течії 1000 м;

2. від мосту (школа № 6) 600 м до вул.ЬСожедуба м. Старокостянтинів;

р. Случ .

лівий берег від нависного мосту 1500 м до ГТС «Гатка»

Водойми закріплені за УТМР

1. Став с. Жучків Славутського району;

2. . Водосховище «Христосово» Старосинявського району

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь