Жванецька ТГ
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання Ради регіонального розвитку Хмельницької області

Дата: 30.11.2018 22:17
Кількість переглядів: 869

Сьогодні, в останній день осені, у місті Хмельницький відбувається засідання Ради регіонального розвитку Хмельницької області, захід важливий та неординарний з багатьох причин, але особливого шарму йому надав візит президента України Петра Олексійовича Порошенка. Президент торкнувся багатьох важливих і болючих суспільних питань сьогодення, зокрема розповів про важливість надання томосу, що дасть змогу українському народу нарешті повністю отримати незалежність від ворожого північного сусіда, про оголошення військового стану, та на вирішення яких проблем і питань він спрямований, розвіяв міфи навколо підняття цін на газ та захист соціально-незахищених верств населення і субсидії. А що особливо для нас важливо так це питання проведенню реформи децентралізації, а також уже видимими її результатами. Голова держави наголосив, що даючи повноваження на місця, уже прослідковується чітка динаміка до підвищення надходжень до місцевих бюджетів, що в свою чергу веде до підвищення соціальних стандартів, покращення умов життя громадян, відродження цілих територій і населених пунктів.
До участі у засіданні були запрошені представники ОТГ, громадських організацій, представники влади та бізнесу, усі ті, хто творить новітню історію України в рамках нашої області уже сьогодні, ну і звичайно серед них представники Жванецької об’єднаної територіальної громади в особі голови сільської ради Тетяни Криворучко, першого заступника Тетяни Атаманюк та начальника відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Руслани Лоточинської.
Багато позитивних емоцій можна прослідкувати на обличчях усіх присутніх, що і не дивно, адже люди отримали можливість почути відповіді на свої питання. Приємною згадкою стала і невелика селфі-фотосесія з президентом.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь