Жванецька ТГ

Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Засідання комісій.

Дата: 22.02.2019 17:13
Кількість переглядів: 747

Сьогодні, 22.02.2019 року в приміщені Жванецької сільської ради відбулось спільне засідання постійних комісій. В ході засідання члени комісій опрацювали понад 15 питань порядку денного чергової сесії сільської ради. Серед перших розглянуто та схвалено вступ Жванецької ОТГ до Асоціації об’єднаних територіальних громад України та звернення депутатів сільської ради до голови Хмельницької ОДА, щодо передачі земель консервації з державної власності у комунальну власність сільської ради. Проект звіту директора КП «Ластовецьке» про виконану роботу підприємства у 2018 році. Особливо депутатів цікавило питання водопостачання в с.Жванець, оскільки дебету води в наявному басейні не вистачає для потреб населення, так як споживання води за останні роки збільшилося в кілька разів.
Робота була плідною та довготривалою, депутати активно долучались до розгляду питань порядку денного, вносили пропозиції та зміни до проектів рішень чергової сесії. В результаті опрацювання подано окремі пропозиції, а їхній розгляд погоджено на пленарному засіданні чергової сесії.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь