Жванецька ТГ
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вік живи – вік учись.

Дата: 22.02.2019 17:15
Кількість переглядів: 1735

«Вік живи – вік учись»
Народна мудрість закликає вчитися все своє життя, ніколи не відмовлятися від навчання чогось нового. І стосується це не тільки тих, хто ще недовчився як слід. Мудрість ця наставляє усіх людей без винятку. Саме тому сьогодні в Жванецькому ліцеї проведено семінар на тему: «Активізація пізнавальної діяльності учнів шляхом впровадження інтерактивних технологій». Семінар відвідали представники відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту; педагоги закладів загальної середньої освіти з усіх куточків громади. 
В ході семінару було проведено урок з основ здоров’я в 4 класі «Безпечний відпочинок на вулиці. Як знайти вихід з непередбачуваних ситуацій» (вчитель початкових класів – Топоровська Світлана Григорівна), урок з історії в 6 класі «Сім’я, освіта та виховання афінян і спартанців» (вчитель історії – Нараєвська Ольга Іванівна), виховний захід «Зима з Весною зустрічаються» (вчитель початкових класів – Рижак Валентина Болеславівна), майстер-клас з виготовлення виробів у техніці кінусайга (вчитель трудового навчання – Нараєвська Юлія Іванівна).
Педагоги на високому рівні продемонстрували педагогічну майстерність, застосувавши інноваційні методи та прийоми на уроках та заходах. Доволі цікавим для учасників семінару було зануритися у творчу атмосферу на майстер-класі з виготовлення виробів у техніці кінусайга. Всі змогли проявити свої таланти. Під час обговорення вчителі обмінялися досвідом. Бажаємо педагогам підкорення нових творчих вершин!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь