Жванецька ТГ
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звіт сільського голови

Дата: 27.02.2019 20:33
Кількість переглядів: 1813

Двадцять шосте лютого став знаковим днем у житті Жванецької ОТГ, адже саме у цей день відбулась подія, яку з нетерпінням очікували усі небайдужі до долі нашої громади. Цією подією став звіт сільського голови Криворучко Тетяни Володимирівни. У приміщенні сільської ради було ніде голці впасти, бажаючих послухати звіт зібралось навіть більше очікуваного. Гомін розмов заполонив увесь перший поверх, люди зацікавлено очікували початок. І ось гомін стих, а мелодія національного гімну сповнила серця радісним духом, так розпочалась сімнадцята сесія Жванецької сільської ради.

Натхненна промова сільського голови зайняла досить тривалий проміжок часу, адже численні здобутки молодої громади за перший рік не можуть не вражати. У вступному слові Тетяна Володимирівна подякувала усім тим, без кого висока результативність діяльності громади була б неможливою. Так кропітка праця злагодженого механізму сільського голови, виконавчого комітету та депутатського корпусу довела, що навіть маючи невеликі ресурси, можна досягти значних результатів за короткий період часу. Проведена оптимізація шкіл, впроваджено перший етап державної програми «Нова українська школа», відремонтовані приміщення перших класів за новітніми вимогами, закуплено інтерактивне обладнання, новенький шкільний автобус, проведена заміна опалювального обладнання на більш енергоефективне у Ластовецькій гімназії; проведено перший етап і заплановано другий етап реконструкції системи водопостачання в селі Жванець; відновлено діяльність комунального підприємства «Ластовецьке», діяльність якого уже можна спостерігати в усіх куточках громади, а з придбанням трактора та спеціального обладнання робота закипить ще активніше; проведено чимало масово-культурних заходів, які уже не поступаються районним; відремонтовано адмінприміщення Жванецького будинку культури, де розміщується апарат сільської ради, що дозволило створити комфортні умови і для персоналу, і для відвідувачів. Це перші кроки надзвичайно вагомі та важливі, адже колишні сільські ради не володіли таким функціоналом та обов’язками; механізм надання послуг та співпраці з громадянами також довелось адаптувати до нових вимог і стандартів.

Також на черговій 17-й сесії окрім звіту сільського голови депутати заслухали і звіт директора КП «Ластовецьке» Козака Сергія Вікторовича, зокрема на порядку денному було розглянуто та прийнято понад 40 важливих питань, уточнень до бюджету на 2019-й рік та ряд програм соціально-економічного розвитку.

Звісно, усі ті, хто слідкує за діяльністю нашої ОТГ, знають про ті заходи та загалом виконану роботу, оскільки ми завжди висвітлюємо свою діяльність і на офіційному сайті, і на сторінці в соціальній мережі фейсбук, відкритість до людей є характерною ознакою нашої роботи. Варто зазначити, що під час виступу Тетяни Володимирівни було оприлюднено зокрема і статистичну інформацію про діяльність ОТГ нашої області за минулий рік. Особливо приємним є той факт, що по показникам наша громада впевнено тримається у першій двадцятці з сорока двох громад області, а прогнозовані темпи росту передбачають значний ріст протягом 2019 року. Завершення роботи чергової сесії ознаменували гучні оплески усіх присутніх.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь