Жванецька ТГ
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН: декларуємо доходи отримані в 2018 році

Дата: 25.03.2019 13:00
Кількість переглядів: 735

Фото без опису         Кам’янець-Подільське  управління Головного управління Державної фіскальної служби у Хмельницькій області повідомляє, що є категорії фізичних осіб, які зобов’язані подати річну податкову декларацію про майновий стан та доходи (далі - декларація) та визначити податкові зобов'язання з податку на доходи фізичних осіб і військового збору, та/або мають право подати декларацію для отримання податкової знижки. Для таких осіб запроваджено новий електронний сервіс в «Електронному кабінеті», в частині часткового заповнення декларації на підставі облікових даних платника, відомостей щодо нарахованих (виплачених) доходів, наявних в Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків (далі - Державний реєстр), та відомостей щодо об’єктів нерухомого (рухомого) майна, а також надання копій первинних документів як додаток до декларації в онлайн режимі тощо. Зазначений сервіс надасть можливість платникам скоротити час і витрати на подання звітності, а також мінімізувати помилки при заповненні декларацій.

           Скористатись зазначеним сервісом можуть особи, які мають особистий ключ електронного цифрового підпису, зокрема: АЦСК ІДД ДФС; АЦСК АТ КБ «ПРИВАТБАНК»; АЦСК ПАТ «УкрСиббанк»; АЦСК АТ «Ощадбанк»; АЦСК «MASTERKEY» TOB «АРТ-МАСТЕР»; АЦСК TOB «КС»; АЦСК ДП «УСС»; АЦСК «ТОВ «Алтерсайн»; АЦСК ДП «Український інститут інтелектуальної власності» тощо.      

            «Електронний кабінет» платника знаходиться на сайті ДФС України (http://cabinet.sfs.gov.ua), в який необхідно увійти шляхом використання особистого ключа та паролю.

 

Кам’янець-Подільське управління

ГУ ДФС у Хмельницькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь