Жванецька ТГ
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Кам’янечинні депутата однієї із сільських рад Кам’янець-Подільського району притягнуто до відповідальності за вчинення адміністративного корупційного правопорушення.

Дата: 05.04.2019 11:19
Кількість переглядів: 703

На Кам’янечинні депутата однієї із сільських рад Кам’янець-Подільського району притягнуто до відповідальності за вчинення адміністративного корупційного правопорушення.

 

За принципової позиції працівників Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури депутата однієї із сільських рад Кам’янець-Подільського району визнано винуватим у вчиненні корупційного адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1  ст.172-6 КУпАП.

За інформацією заступника керівника місцевої прокуратури Ольги Кравцової, правопорушення полягало в тому, що депутат сільської ради достовірно знаючи про необхідність подання електронної декларації про доходи за 2017 рік, безвідповідально поставився до покладених на нього обов’язків та несвоєчасно, без поважних на те причин, а саме 02 травня 2018 року подав на офіційний веб-сайт Національного агентства з питань запобігання корупції декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2017 рік.

За вказаних обставин, місцевий суд визнав винним депутата у вчиненні корупційного адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1 ст. 172-6 КУпАП та на нього накладено адміністративне стягнення у виді штрафу у розмірі 850 грн., що відповідає  50 неоподатковуваним мінімумам доходів громадян.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь