Жванецька ТГ
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Колишній поліцейський постав перед судом за несвоєчасне подання е-декларації

Дата: 05.04.2019 11:24
Кількість переглядів: 721

Фото без описуКолишній поліцейський постав перед судом

за несвоєчасне подання е-декларації

 

Кам’янець-Подільською місцевою прокуратурою продовжується робота щодо нагляду за виконанням законів при провадженні в справах про адміністративні правопорушення, передбачені статтями 1724-1729, 1729-2 КУпАП.

Місцевим судом за участі прокурора та правопорушника, колишнього поліцейського групи охорони об’єктів та публічної безпеки Кам’янець-Подільського міжрайонного відділу Управління поліції охорони в Хмельницькій області, розглянуто адміністративний протокол складений за ч.1 ст. 172-6 КУпАП, а саме: несвоєчасне подання без поважних причин декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Встановлено, що останній будучи особою на яку поширюються вимоги Закону України «Про запобігання корупції», в порушення ч.2 ст. 45 вказаного закону несвоєчасно, без поважних причин подав декларацію суб’єкта декларування, який припиняє діяльність, пов’язану із виконанням функцій держави або місцевого самоврядування за період, який не був охоплений раніше поданими деклараціями.

За результатами розгляду судом вказаного протоколу правопорушника визнано винуватим та накладено адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що складає 850 грн., який останнім добровільно сплачено.

Нагадуємо, що відповідно до ч.2 ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції» особи, зазначені у пункті 1, підпунктах "а" і "в" пункту 2, пункті 5 частини першої статті 3 цього Закону, які припиняють діяльність, пов’язану з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за період, не охоплений раніше поданими деклараціями.

Особи, які припинили діяльність, пов’язану з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, або іншу діяльність, зазначену у підпунктах "а" і "в" пункту 2, пункті 5 частини першої статті 3, зобов’язані наступного року після припинення діяльності подавати в установленому частиною першою цієї статті порядку декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь