Жванецька ТГ
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відкритий конкурс на участь в проекті "Інститут соціальних перемовників 2.0" для представників ОТГ Хмельницької області

Дата: 10.04.2019 10:23
Кількість переглядів: 740

З 4 квітня розпочалась активна фаза реалізації проекту "Інститут соціальних перемовників 2.0", що впроваджується Агенцією сталого розвитку "АСТАР" спільно з Національною поліцією України в ОТГ Хмельницької області. Проект фінансується Міжнародним фондом Відродження, та впроваджуватиметься протягом 2019 року. 
 
З 4 по 21 квітня відбуватиметься прийом електронних анкет від бажаючих стати соціальними перемовниками у своїх ОТГ. Всього буде відібрано від 25 до 35 представників ОТГ для яких буде проведено спеціальне навчання, яке складатиметься з 4-х модулів. Під час навчання будуть викладатися різноманітні теми, як теоретичного так і практичного спрямування. Зокрема, це: правові основи; конфліктологія, медіація, термінологія, інструкція діяльності соціальних перемовників та інші. Крім того, один з модулів буде присвячено мистецтву перемовин. Навчання відбуватиметься протягом травня-серпня 2019 року. Після проведення навчання буде підготовлено 25-35 «соціальних перемовників», які будуть виконувати свої функції спільно з представниками Національної поліції, владою та мешканцями своїх ОТГ. До участі в конкурсі та заповненні електронної анкети запрошуються: повнолітні мешканці ОТГ (18 років) Хмельницької області. Витрати за проїзд та харчування під час навчання забезпечуються організаторами. 
 
Додаємо до даного повідомлення коротку інформаційну довідку про проект "Інститут соціальних перемовників", який вже було впроваджено у 2018 році.

Для того, щоб подати свою кандидатуру на участь в конкурсі, необхідно заповнити електронну анкету за посиланням: https://cutt.ly/iwEAJY      

В разі виникнення додаткових запитань звертайтесь до: Координаторки проекту – Роксолани Іванової, тел. 067-931-78-22; Менеджера проекту – Кокаревича Артура, тел. 067-830-18-39

Сподіваємося на Вашу участь!

З повагою,

Команда "Агенції сталого розвитку "Астар"!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь