Жванецька ТГ

Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Кам’янець-Подільські провізори сприяють розповсюдженню наркоманії

Дата: 17.05.2019 18:52
Кількість переглядів: 675

Фото без опису

 

Незважаючи на боротьбу із таким ганебним явищем як наркотики та протидію незаконному обігу засобів, що містять наркотичні речовини на загальнодержавному рівні, на території міста Кам’янець-Подільського продовжують траплятись випадки відпуску фармацевтами місцевих аптек без рецептів за грошові кошти комбінованого наркотичного лікарського засобу «Пенталгін-ФС» який відповідно до висновку експерта містить кодеїн, що згідно Списку №1 Таблиці 3 Переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, затвердженого Постановою КМУ №770 від 06.05.2000 віднесений до наркотичних засобів, обіг якого обмежено, чим порушуються встановлені правила відпуску наркотичних засобів.

 

За зазначеним фактом, 01.05.2019 СВ Кам'янець-Подільського відділу поліції Головного Управління Національної Поліції в Хмельницькій області  внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 320 КК України.

У разі підтвердження винуватості, злочинцю загрожує кримінальне покарання у виді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до чотирьох років, або позбавленням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь