Жванецька ТГ
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Задоволено позов місцевої прокуратури про відшкодування шкоди, заподіяної кримінальним правопорушення

Дата: 23.08.2019 10:00
Кількість переглядів: 678

Фото без описуКам’янець-Подільська місцева прокуратура продовжує активно захищати інтереси держави, в тому числі з метою відшкодування шкоди, заподіяної кримінальними правопорушеннями.

Ухвалою Кам’янець-Подільського міськрайонного суду від 22.03.2019 правопорушника звільнено від кримінальної відповідальності визнано 286 КК України та призначено покарання у виді штрафу в винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. розмірі 250 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 4250 грн., без позбавлення права керувати транспортним засобом.

Внаслідок ДТП двоє потерпілих отримали тілесні ушкодження та перебували на стаціонарному лікуванні Кам’янець-Подільської міської лікарні, з міського бюджету було витрачено 3422,38 грн. на лікування потерпілих

У зв’язку з тим, що були порушені інтереси держави, зокрема економічні інтереси держави внаслідок витрачання закладом охорони здоров’я, який фінансується з місцевого бюджету, коштів на лікування потерпілого від кримінального правопорушення в сумі 3422,38 гривень місцевою прокуратурою заявлено позов до правопорушника на вказану суму.

22.08.2019  Кам’янець-Подільським міськрайонним судом задоволено позов, заявлений місцевою прокуратурою в інтересах держави  в особі Кам’янець-Подільської районної ради,  Кам’янець-Подільської центральної районної лікарні до правопорушника про стягнення витрат на стаціонарне лікування  потерпілого від кримінального правопорушення на суму 3 422,38 гривні, які будуть повернуті до міського бюджету

 

Кам’янець-Подільська місцева прокуратура

23.08.2019


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь