Жванецька ТГ

Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

ПРОКУРАТУРА ІНФОРМУЄ!

Дата: 11.03.2020 12:15
Кількість переглядів: 447

Фото без описуПідозрюваному кам'янчанину в умисному спричиненні тяжкого тілесного  ушкодження на час слідства обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою

 

За принципової позиції Кам'янець-Подільської місцевої прокуратури підозрюваному в умисному спричиненні тяжкого тілесного  ушкодження тридцяти дев’ятирічному мешканцю міста обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 160 тис. грн.

 

В ході досудового розслідування кримінального провадження за                               ч. 1 ст. 121 КК України, що за процесуального керівництва Кам'янець-Подільської місцевої прокуратури здійснюється слідчим відділом Кам'янець-Подільського ВП ГУНП в області, встановлено, що напередодні 8 березня, один керівник спортивного клубу «Еврика» на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин умисно спричинив тяжкі тілесні ушкодження, які небезпечні для життя в момент заподіяння тридцяти дев’ятирічному мешканцю міста.

 

Так, під час проведення огляду місця події працівниками поліції виявлено та вилучено предмет ззовні схожий на шило, яким можливо і спричинено тілесні ушкодження потерпілому. Вказана обставина буде перевірена шляхом проведення відповідних судових експертиз.

 

Разом з тим, підозрюваного затримано правоохоронцями в порядку ст. 208 КПК України та на підставі ухвали слідчого судді Кам'янець-Подільського міськрайонного суду від 10.03.2020 до останнього застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внести заставу в розмірі                 160 тис. грн.

 

Наразі стороною обвинувачення вживається комплекс заходів, спрямованих на встановлення усіх обставин вчиненого кримінального правопорушення та завершення досудового розслідування.

 

 
Довідково: санкція статті інкримінованого злочину передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

 

Кам'янець-Подільська місцева прокуратура

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь