Жванецька ТГ
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обласна державна адміністрація нагадує, що з 1 січня 2021 року розпочалася щорічна кампанія декларування, яка триватиме до 31 березня 2021 року (включно).

Дата: 15.01.2021 10:55
Кількість переглядів: 381

                                                                         Фото без опису

 

    Обласна державна адміністрація нагадує, що з 1 січня 2021 року розпочалася щорічна кампанія декларування, яка триватиме до 31 березня 2021 року (включно).
У цей період здійснюється подача суб'єктами декларування щорічних декларацій за 2020 рік та декларацій після звільнення особами, які припинили у 2020 році діяльність пов'язану з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування.
Як можливо отримати роз’яснення для заповнення декларації:
1. Звернутися до уповноважених підрозділів/осіб із питань запобігання корупції або осіб, на яких покладені такі обов’язки у вашій установі за консультацією.
2. Контактні дані уповноважених підрозділів/осіб із питань запобігання корупції можливо знайти в «Єдиній мапі уповноважених підрозділів/осіб в державних органах України», за посиланням сайту Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК): https://nazk.gov.ua/uk/katalog-upovnovazhenyh/.
3. Ознайомитися на сайті НАЗК, у базі знань, за посиланням:
з роз’ясненнями щодо заповнення декларацій, де працює зручний пошук за ключовим словом. https://wiki.nazk.gov.ua/category/deklaruvannya/
Додатково зазначаємо, що ЗО грудня 2020 року набув чинності Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про запобігання корупції» щодо відновлення інституційного механізму запобігання корупції» від 15 грудня 2020 року № 1079-ІХ, яким відновлено обов’язок окремих суб’єктів декларування подавати повідомлення про суттєві зміни у майновому стані.
Такі повідомлення необхідно подавати протягом 10 днів з моменту отримання доходу, придбання майна або здійснення видатку на суму, яка перевищує 50 прожиткових мінімумів, встановлених для працездатних осіб на 1 січня відповідного року (113,5 тис. грн у 2021 році).
Для цього необхідно увійти в свій електронний кабінет у Реєстрі декларацій з використанням кваліфікованого електронного підпису (КЕП) та здійснити такі кроки:
1. обрати «Нове повідомлення про суттєві зміни в майновому стані»;
2. ознайомитися з правилами заповнення;
3. перейти до заповнення форми та внести всю необхідну інформацію;
4. натиснути на кнопку «Подати документ».
Інформацію, включену в повідомлення про суттєві зміни у майновому стані, необхідно буде відобразити в декларації за відповідний період.
Повідомлення про суттєві зміни у майновому стані мають подавати суб’єкти декларування, які займають відповідальне та особливо відповідальне становище, а також які займають посади, пов’язані з високим рівнем корупційних ризиків.
Інші суб’єкти декларування повідомлення про суттєві зміни у майновому стані не подають.
Зазначену інформацію довести до відома суб’єктів декларування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь