Жванецька ТГ
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРОКУРАТУРА ІНФОРМУЄ!!!

Дата: 04.03.2021 13:16
Кількість переглядів: 1140

 

 

Фото без описуЗа втручання Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури у державну власність повернуто земельну ділянку в межах прибережної захисної смуги Дністровського водосховища

 

 

Місцевою прокуратурою приділяється особлива увага законності використання земель державної та комунальної власності, в тому числі земель водного фонду.

За позовом Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури в інтересах держави судом визнано незаконним та скасовано рішення Гринчуцької сільської ради, визнано недійсним свідоцтво про право власності на земельну ділянку, а також зобов’язано повернути в державну власність земельну ділянки, площею 0,12 га, надану для ведення садівництва, яка розташована в межах прибережної захисної смуги Дністровського водосховища та відноситься до земель водного фонду.

Встановлено, що у 2016 році Гринчуцькою сільською радою незаконно передано у приватну власність місцевому жителю земельну ділянку, для ведення садівництва, яка розташована на землях водного фонду в межах прибережної захисної смуги Дністровського водосховища.

Рішенням Кам’янець-Подільського міськрайонного суду позов місцевої прокуратури задоволено в повному обсязі, визнано незаконним та скасовано рішення органу місцевого самоврядування, визнано недійсним свідоцтво про право власності та зобов’язано повернути земельну ділянку в комунальну власність.

25.02.2021  завдяки вжитим заходам в порядку нагляду місцевої прокуратури за реальним виконанням рішення Кам’янець-Подільського міськрайонного суду за позовом Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури в інтересах держави, в комунальну власність повернуто земельну ділянку площею 0,12 га для ведення індивідуального садівництва, що розташована в межах населеного пункту с. Малинівці вартістю 300 тис. грн. 

 

 

Кам’янець-Подільська місцева прокуратура

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь