Жванецька ТГ
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРОКУРАТУРА ІНФОРМУЄ!!!

Дата: 31.03.2021 15:55
Кількість переглядів: 497

Фото без описуЗа втручання Кам’янець-Подільської окружної прокуратури з приватної власності повернуто земельну ділянку прибережної захисної смуги р. Дністер

В межах реалізації представницьких повноважень, Кам’янець –Подільською окружною прокуратурою виявлено порушення при використанні земель водного фонду на території Кам’янець –Подільського району.

  Встановлено, що на території Кам’янець – Подільського району упродовж 2005-20007 років  Кам’янець – Подільської РДА неправомірно передавались у приватну власність землі водного фонду (прибережно-захисчної смуги) загальною площею близько 1 га за межами с. Колодіївка Кам’янець–Подільського району. 

Реагуючи на виявлені порушення, з метою захисту інтересів держави, прокуратура звернулась до суду з вимогами про визнання незаконними та скасування розпоряджень Кам’янець –Подільської районної державної адміністрації, повернення земель водного фонду до державної власності. 

Так, рішенням Кам’янець –Подільського міськрайонного від 15.01.2021 скасовано одне з рішень Кам’янець-Подільської РДА, яким передавалися земельні ділянки прибережно-захисної смуги у приватну власність, та зобов’язано повернути з незаконного володіння земельну ділянку загальною площею 0,69 га, яка розташована в межах прибережно-захисної смуги річки Дністер на території Китайгородської ОТГ за межами с. Колодіївка Кам’янець–Подільського району.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь