Жванецька ТГ
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ ПОДАТКОВОГО ЗАКОНОДАВСТВА

Дата: 20.04.2021 12:51
Кількість переглядів: 677

Фото без описуОСНОВНІ МОМЕНТИ ОТРИМАННЯ  ІНФОРМАЦІЇ  ПО ЛІЦЕНЗУВАННЮ

В  ПЕРІОД  КАРАНТИНУ

 

У зв’язку з оголошенням в Україні карантину, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», Державна податкова служба України (ДПС) просить суб’єктів господарювання, що здійснюють господарську діяльність у сфері реалізації пального тимчасово утриматись від відвідин Центрів обслуговування платників щодо питання отримання ліцензій без нагальної потреби.

При цьому зазначаємо, що ДПС України продовжує працювати в звичайному режимі. Отримати інформаційно-довідкові послуги з питань ліцензування суб’єкти господарювання можуть за телефонами Кам’янець-Подільської ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області– 5-07-18, ліцензування за місцезнаходженням суб’єкта господарювання та/або за місцем провадження господарської діяльності в Головному управлінні ДПС у Хмельницькій області– (0382) 764177,  08:00 до 17:00 (крім суботи, неділі та святкових днів).

Також повідомляємо, що на офіційному вебпорталі ДПС України за адресою: tax.gov.ua, та на Єдиному державному вебпорталі відкритих даних (data.gov.ua) у розділі: «Реєстри» розміщений та підтримується в актуальному стані «Єдиним державним реєстром суб’єктів господарювання, які отримали ліцензії на право виробництва, зберігання, оптової та роздрібної торгівлі пальним, та місць виробництва, зберігання, оптової та роздрібної торгівлі пальним».

Просимо з розумінням поставитися до ситуації, що склалася.

 

В. о. директора Департаменту

Для подання декларації про майновий стан і доходи, скористайтесь електронними сервісами ДПС!

 

Кам’янець-Подільська ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області нагадує, що деклараційна кампанія 2021 добігає до кінця і завершується 30 квітня 2021 року.

Закликаємо платників податків на період карантину утриматися від зайвих контактів і надати перевагу дистанційному обслуговуванню та для подання Декларації до контролюючих органів скористатись електронними сервісами ДПС.

Для того, щоб заповнити та відправити Декларацію он-лайн необхідно авторизуватися в приватній частині Електронного кабінету за допомогою кваліфікованого електронного підпису (КЕП). Отримати КЕП можна безкоштовно у пунктах обслуговування платників Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Інформаційно-довідкового департаменту ДПС або у будь-якій іншій установі, яка надає подібні послуги. Перелік документів, необхідних для отримання електронного підпису, розміщений за посиланням https://acskidd.gov.ua/etrusted-services.

Бланк податкової Декларації і додатки до неї можна переглянути або завантажити з вебпорталу ДПС в Електронному кабінеті за посиланням https://cabinet.tax.gov.ua/form/view/F0100211.

У випадку надсилання податкової Декларації поштою, платник податку на доходи фізичних осіб зобов’язаний здійснити таке відправлення на адресу відповідного контролюючого органу не пізніше ніж за п’ять днів до закінчення граничного строку подання податкової декларації.

Звертаємо увагу, що обов’язковому декларуванню підлягають:

? доходи, з яких при нарахуванні або виплаті податок на доходи фізичних осіб не утримувався;

? доходи від особи, яка не є податковим агентом (в тому числі від здачі в оренду власного рухомого чи нерухомого майна, продажу власного майна, продажу власної сільгосппродукції фізичним особам, тощо);

? спадок від осіб, які не є членами сім’ї першого та другого ступеня споріднення та подарунки від осіб, які не є членами сім’ї першого ступеня споріднення;

? доходи від продажу інвестиційних активів;

? іноземні доходи тощо.

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX» 

 

ДІЯЛЬНІСТЬ ДПІ:

 

 

Спілкування  з  Податковою службою дистанційно

 

Податківці  Кам’янеччини  беруть активну участь у професійній  перепідготовці та соціальній  адаптації військовослужбовців, ветеранів та членів  їх сімей в рамках  інтеграції  моделі проєкту   «Норвегія - Україна».

Під час проведення чергових он-лайн занять, які відбулись  на базі  Подільського державного аграрно-технічного університету, розглянуто актуальні питання податкового законодавства,  пов’язаного з:

  • декларуванням  доходів громадян;

  • сплатою податку на нерухоме майно, відмінне від  земельної ділянки  та земельного податку;

  • застосуванням реєстраторів розрахункових операцій та ПРРО;

  • дистанційним  спілкуванням з органами ДПС,  використовуючи електронні сервіси, у т.ч. «Електронний кабінет» та «InfoTAX».

 

Начальник  ДПІ Ігор Бєлко відповів на питання, які цікавили учасників занять.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь