Жванецька ТГ
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРОКУРАТУРА ІНФОРМУЄ!

Дата: 22.04.2021 09:48
Кількість переглядів: 509

За пропозицію та надання службовій особі неправомірної вигоди

засуджено жителя Кам’янець-Подільського району

 

 

За принципової позиції Кам’янець-Подільської окружної прокуратури судом засуджено мешканця Кам’янця-Подільського району за вчинення останнім кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 369 (пропозиція чи обіцянка службовій особі надати їй або третій особі неправомірну вигоду, а так само надання такої вигоди за вчинення чи невчинення службовою особою в інтересах того, хто пропонує, обіцяє чи надає таку вигоду, чи в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища) Кримінального кодексу України.

Досудовим розслідуванням, проведеним за процесуального керівництва окружної прокуратури, встановлено, що в другій декаді лютого цього року обвинувачений з метою непритягнення його до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 130 КУпАП та повернення транспортного засобу звернувся до посадової особи Кам’янець-Подільського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області з пропозицією надання неправомірної вигоди останньому за сприяння у вирішенні вказаних питань, на що отримав відмову та попередження про протиправність вказаних дії та передбачену законом відповідальність.

Однак, не зважаючи на попередження та відмову працівника поліції, засуджений надав працівнику поліції неправомірну вигоду в сумі 7000 грн., після чого одразу ж був затриманий на місці події.

За результатами судового розгляду Кам’янець-Подільським міськрайонним судом винесено обвинувальний вирок, згідно з яким обвинуваченого визнано винним у вчиненні вказаного кримінального правопорушення та призначено покарання у виді 17 000 гривень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь