Жванецька ТГ
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Найстарша жителька Жванецької ТГ!

Дата: 26.04.2021 16:07
Кількість переглядів: 552

Фото без опису

24 квітня свій день народження святкує жителька села Мілівці Мукомола Марія Степанівна, яка народилася цього гарного квітневого дня 102 роки тому, в 1919 році. Її доля — жива історія країни. Адже мало яка значима подія оминула цю жінку. Вона пережила війну, голод, повоєнне лихоліття. Працювала тривалий час Марія Степанівна в рідному краю в колгоспі, проте в 1938 році вийшла заміж за начальника прикордонної служби та разом з чоловіком переїхала в Одеську область, де в 1940 році народився син Віктор. Там під Одесою ювілярку з сім’єю і застала війна. В 1941 році була евакуйована в Оренбурзьку область, чоловік загинув в Криму під час воєнних дій. Серце Марії Степанівни завжди тужило за рідним селом, куди вона й повернулася після закінчення Великої Вітчизняної Війни. В 1946 році вдруге вийшла заміж за Мукомолова Івана, народила сина Олега в 1947 році. Зараз родина ювілярки чимала, має двох онуків, чотирьох правнуків, чотирьох праправнуків.

За все своє довге життя Марія Степанівна пережила багато труднощів та зазнала важких втрат, поховала сина Віктора у 2019 році. Проте ні життєві негаразди, ні тяжка колгоспна праця не зламали її. Вона й досі випромінює доброту і тішиться кожною подарованою Богом миттю. Цього гарного дня ми хотіли б очно привітати іменинницю, та вона проживає в місті Хмельницький біля сина Олега, хворіє.

У день Вашого дня народження, Маріє Степанівно, прийміть сердечні побажання в другому сторіччі життя, міцного здоров’я, родинного затишку, душевного спокою. Миру, добра і добробуту, уваги і поваги від родини. Нехай Господь благословить Вас великими милостями і дарує ще многих і благих літ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь