Жванецька ТГ
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Нерест 2021»: на гачок поліцейських потрапив браконьєр.

Дата: 30.04.2021 11:03
Кількість переглядів: 436

Фото без описуЗа інформацією Новоушицького відділу Камянець-Подільської окружної прокуратури працівники поліції сектору поліцейської діяльності №1 відділення №2 Камянець-Подільського РУП ГУНП в Хмельницькій області     під час профілактичних заходів «Нерест 2021» зафіксували факт незаконного вилову риби.

Зокрема, поліцейські встановили що 28 квітня 2021 на річці Данилівка поблизу с.Березівка Новоушицької ОТГ Кам’янець-Подільського району, Хмельницької області,  місцевий мешканець  у період нересту, здійснював незаконний вилов біоресурсів (риби), забороненими знаряддями лову, а саме сіткою, при цьому виловив рибу: плітки – 25 шт., окуня -11 шт., ляща – 2 шт. та 8 раків, чим спричинив рибному господарству України матеріальної шкоди. Сума спричинених таким чином збитків встановлюється.

За вказаним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 249 (незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом) Кримінального кодексу України. Покарання передбачено у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.

Процесуальне керівництво у даному кримінальному провадженні здійснюється прокурорами Новоушицького відділу Камянець-Подільської окружної прокуратури.

Нагадуємо, що згідно з Наказом Держрибагентства України «Про заходи щодо встановлення весняно-літньої заборони на лов водних біоресурсів у рибогосподарських водних      об'єктах України  в 2021 році», вводиться заборона на лов всіх видів риби в період   з 01 квітня по 01 липня (включно) 2021 року. 

Винятком є любительська риболовля однією поплавковою вудкою з одним гачком на рибалку або спінінгом  в світлий час доби з берега в місцях визначених іхтіологічними відділами  Обласних Управлінь рибоохорони.  Ці терміни можуть бути змінені в разі виникнення будь-яких чинників, що впливають на розмноження риби.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь