Жванецька ТГ
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НА ЗАХИСТІ ІНТЕРЕСІВ ДЕРЖАВИ

Дата: 21.09.2021 10:49
Кількість переглядів: 298

Фото без описуКам’янець-Подільською окружною прокуратурою  вживаються   заходи   спрямовані на недопущення фактів порушення Закону   при здійсненні закупівель за бюджетні кошти та  поновлення інтересів держави.

У поточному році виявлено непоодинокі факти ініціювання постачальниками пального та природного газу внесення змін до вже укладених договорів, якими збільшується ціна предмета закупівлі, при цьому зменшується його обсяг. Безпідставне збільшення ціни обґрунтовується її значним та суттєвим коливанням на ринку. Наведене сприяє порушенням економічних інтересів держави у бюджетній сфері при здійсненні публічних закупівель.

Зокрема встановлено, що одним з навчальних закладів Кам’янець-Подільського району в поточному році безпідставно укладено з постачальником ряд  додаткових угод до договору постачання природного газу, внаслідок чого суттєво збільшено  ціну придбаного товару  а також зменшено його обсяги, що призвело до переплат бюджетних коштів на суму більш ніж 95 тис. грн.

З метою захисту інтересів держави Кам’янець-Подільською окружною прокуратурою спрямовано до Господарського суду Хмельницької області позовну заяву про визнання вказаних додаткових угод недійсними та повернення  державі безпідставно сплачених коштів, яка в даний час перебуває на розгляді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь