Жванецька ТГ
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Мешканку Кам’янець-Подільського району за вбивство односельчанина та вчинення підпалів засуджено до 12 років в’язниці

Дата: 20.07.2022 08:48
Кількість переглядів: 490

Фото без описуКам’янець-Подільською окружною прокуратурою забезпечено підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні за фактами умисного вбивства та підпалів, вчинених 24-річною жителькою Кам’янець-Подільського району.

Встановлено, що в лютому минулого року мешканка одного з сіл Кам’янець-Подільського району здійснила підпал автомобіля свого односельчанина, з яким у неї склались неприязні відносини.

Окрім цього, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, в жовтні минулого року підсудна вступила в суперечку зі своїм знайомим, у якого в той час гостювала, в ході якої, з метою вбивства, нанесла численні удари ножем у різні частини тіла господаря, спричинивши йому тілесні ушкодження, від яких останній помер на місці події. В подальшому, намагаючись приховати сліди вчиненого, підсудна загорнула труп у килим та підпалила. Впевнившись, що пожежа в будинку розпочалась, зловмисниця зникла з місця події.

Кам’янець-Подільський міськрайонний суд погодився з позицією прокурорів щодо доведеності вини обвинуваченої та вироком суду визнав її винуватою у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст.115, ч.2 ст.194 КК України, призначивши покарання у виді 12 років позбавлення волі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь