Жванецька ТГ
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Захист інвестицій – у фокусі особливої уваги органів прокуратури

Дата: 20.02.2023 10:10
Кількість переглядів: 90

Фото без описуВ умовах триваючої широкомасштабної військової агресії російської федерації проти України надважливими залишаються питання підвищення рівня довіри з боку бізнесу  до державних інституцій, створення передумов для ефективного інвестування в економіку України, розвитку доброчесного бізнесу в умовах воєнного стану та в подальшому після нашої Перемоги.

Здійснення належного захисту суб’єктів господарської та інвестиційної діяльності від кримінальних правопорушень, охорони їх прав у межах кримінального провадження та недопущення фактів тиску на бізнес з боку працівників правоохоронних органів сприятимуть вирішенню таких питань.

Захист інвестиційнадважливий напрям для роботи усіх правоохоронних органів, в тому числі органів прокуратури. Адже країна без бізнесу не спроможна виконати свої соціальні гарантії. Підтримка інвесторів – один із державних пріоритетів, і органи правопорядку будуть робити все для того, щоб цей пріоритет забезпечувати.

З метою системного реагування  на порушення у вказаній сфері діяльності Камянець-Подільська окружна прокуратура готова до ефективної співпраці з представниками бізнесу нашого регіону, кожному надано можливість у реальному часі отримати зворотний зв'язок під час розгляду проблемних питань в межах, визначених Конституцією та законами України.

Водночас наголошуємо, що прокурор перш за все служитель закону, і якщо бізнес здійснює правопорушення – в усіх таких справах ми тільки на боці закону та порядку.

 

Інформує Камянець-Подільська окружна прокуратура

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь