Жванецька ТГ
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

РІШЕННЯ тридцять сьомої сесії сільської ради VIIІ скликання

Дата: 25.09.2023 12:38
Кількість переглядів: 263

Фото без опису

№2. Звіт Фінансового відділу Жванецької сільської ради про виконання сільського бюджету Жванецької сільської ради за 1 півріччя 2023 року.

№3 Про внесення змін до сільського бюджету Жванецької сільської ради на 2023 рік.

№4 Про затвердження фінансового плану комунального підприємства «Ластовецьке» Жванецької сільської ради на 2023 рік зі змінами

№5 Про передачу причіпа на баланс КП «Ластовецьке» Жванецької сільської ради.

№6 Рішення про передачу товарно-матеріальних цінностей на баланс КП «Ластовецьке» Жванецької сільської ради.

№7 Про затвердження Програми організації харчування учасників освітнього процесу та пільгових категорій в закладах освіти Жванецької сільської ради на 2023-2024 навчальний рік.

№8 Про внесення змін до структури виконавчих органів ради, загальної штатної чисельності апарату ради та її виконавчих органів.

№9 Про внесення змін до структури, штатної чисельності та штатних розписів працівників Ластовецького ЗДО «Промінчик» Жванецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області та Жванецького ліцею Жванецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області

№10 Про затвердження батьківської плати в Жванецькій дитячій школі мистецтв на 2023-2024 навчальний рік.

№11 Про затвердження Тимчасового порядку видалення дерев, кущів та інших зелених насаджень за межами населених пунктів на території Жванецької сільської ради

№12 Про утворення тимчасово діючої комісії Жванецької сільської ради з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості.

№13 Про затвердження структури загальної чисельності та штатного розпису комунального підприємства «Ластовецьке» Жванецької сільської ради (зі змінами).

№14 Про затвердження програми «Надання одноразової допомоги дітям сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, які досягли 18 років на 2023 рік».

№15 Про надання дозволу поліцейському офіцеру громади складати протоколи за порушення вимог ст. 152 КУпАП на 2023 рік.

№16 Про надання матеріальної допомоги жителю с. Слобідка-Рихтівська Жванецької сільської ради гр. Кишка І.М. на лікування.

№17 Про надання матеріальної допомоги жителю с. Слобідка-Рихтівська Жванецької сільської ради гр. Татарчук В. Д. на лікування

№18-№63 Земельні

№64 Про надання дозволу сільському голові на підписання додаткової угоди про зміну сторони зобов’язання за договором користування складовими Єдиної газотранспортної системи України від 25.04.2013 р.

№65 Про надання дозволу сільському голові на підписання додаткової угоди про зміну сторони зобов’язання за договором користування складовими Єдиної газотранспортної системи України від 25.04.2013 р.

№66 Про надання дозволу сільському голові на підписання додаткової угоди про зміну сторони зобов’язання за договором користування складовими Єдиної газотранспортної системи України від 25.04.2013 р.

№67 Про надання дозволу сільському голові на підписання додаткової угоди про зміну сторони зобов’язання за договором користування складовими Єдиної газотранспортної системи України від 25.04.2013 р.

№68 Про надання дозволу сільському голові на підписання додаткової угоди про зміну сторони зобов’язання за договором користування складовими Єдиної газотранспортної системи України від 25.04.2013 р.

№69 Про звернення депутатів Жванецької сільської ради VIII скликання стосовно проєкту Закону України №10037 від 12.09.2023 р.

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь