Жванецька ТГ
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ІЗ ПРИЙДЕШНІМ ВОСКРЕСІННЯМ ХРИСТОВИМ ЖИТЕЛІ ЖВАНЕЦЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 03.05.2024 16:46
Кількість переглядів: 40

Фото без описуВже третій рік поспіль готуємося до Великодня в умовах воєнного стану. Цьогоріч відзначатимемо величне свято 5-го травня.

У пасхальну ніч усе-таки будемо мати комендантську годину. Це виправдане рішення, покликане запобігти діяльності ворожих диверсантів. Проте відповідно до наказу першого заступника начальника Хмельницької обласної військової адміністрації від 26.04.2024 р. № 83/2024-н у пасхальну ніч комендантську годину  на території всієї області, зокрема по Жванецькій громаді, буде скорочено (діятиме з 00:00 год до 03:00 год.).

Росіяни через свою підступність не гребують влаштуванням кривавих провокацій та ударами по цивільному населенню. Повага до церков, святинь у москальської орди відсутня – ми вже бачили бомбардування таких об’єктів. У зв’язку з цим рекомендуємо вірянам утриматися від пишних святкувань та справляння велелюдних релігійних обрядів на території храмів під час освячення великодніх кошиків. Краще проведіть цей день вдома, у безпеці та не влаштовуйте масових скупчень. Не нехтуйте своєю безпекою!

Та у разі планування прихожанами перебувати у будівлях релігійних установ протягом усієї нічної молебні або в іншому населеному пункті, рекомендовано прибути до релігійної установи чи до пункту призначення до початку комендантської години та перебувати там до завершення комендантської години. Священнослужителі незабаром сповістять своїх прихожан  про графіки Великодніх богослужінь. При собі обов’язково потрібно мати документи, що посвідчують особу, і з розумінням поставитись до можливих перевірок документів. У разі виникнення повітряної тривоги необхідно буде перейти до найближчих укриттів. Будь-яке інше безпідставне перебування на вулицях та в громадських місцях вважатиметься порушенням комендантської години.

Так, у Пасхальну ніч на території Жванецької громади посиляться заходи безпеки. А тому прохання громадянам чітко дотримуватись правил воєнного стану (не скупчуватись, бути пильними і повідомляти правоохоронцям про підозрілих осіб тощо) та не зловживати алкоголем.

 

 

Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь