Жванецька ТГ
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

11 Травня, 2021 р., 15:29
Головне управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області повідомляє, що  13 травня 2021 року з 10:00 до 13:00 години, в Жванецькій сільській раді (с.Жванець вул. Центральна, 57) буде проводитись прийом громадян спеціалістом відділу обслуговування громадян №6 (сервісного центру) управління обслуговування громадян, з метою надання консультації з питань пенсійного забезпечення та прийому (видачі) необхідних документів.
11 Травня, 2021 р., 11:43
Головним управлінням Пенсійного фонду України в Хмельницькій області систематично проводяться сеанси телефонного зв’язку «гаряча» лінія з питань пенсійного забезпечення.
07 Травня, 2021 р., 11:05
У січні-квітні 2021 року послугами Хмельницької обласної служби зайнятості скористалися 42,8 тис. безробітних громадян, з яких 26,7 тис. мали статус безробітного. Про потребу у кваліфікованих працівниках в області поінформували 2,7 тис. роботодавців. Завдяки співпраці між роботодавцями та службою зайнятості 56,6% вакансій було укомплектовано.
30 Квітня, 2021 р., 11:07
На базі Слобідсько - Кульчиївецької територіальної громади за участю представників інших територіальних громад Кам’янець – Подільського району, відбулася робоча нарада з питань пов’язаних із завершенням деклараційної компанії доходів громадян отриманих в 2020 році. Серед запрошених учасників - громадяни, що одноосібно обробляють земельні ділянки. У нараді взяв участь начальник Кам’янець – Подільської ДПІ  Ігор Бєлко.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь