Жванецька ТГ
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

24 Січня, 2020 р., 10:30
Працівниками Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури у суді доведено вину 37-річного мешканця м. Маріуполь Донецької області у вчиненні розбою.
24 Січня, 2020 р., 10:22
Кам’янець-Подільська місцева прокуратура продовжує активно захищати інтереси держави, в тому числі з метою відшкодування шкоди, заподіяної кримінальними правопорушеннями.
24 Січня, 2020 р., 10:11
Вжитими заходами представницького характеру Кам’янець-Подільська місцева прокуратура продовжує активно захищати інтереси держави, порушені при передачі у використання земельних ділянок сільськогосподарського призначення.
24 Січня, 2020 р., 10:05
14 листопада 2019 року у Кам’янці-Подільському відбувся семінар щодо актуальних питань, які виникають під час здійснення процесуального керівництва у кримінальних провадженнях та підтримання публічного обвинувачення в судах.
24 Січня, 2020 р., 10:02
ЗІР – інформаційний сервіс, орієнтований на сучасні вимоги платників податків
24 Січня, 2020 р., 10:00
Місцева прокуратура вимагає повернення у державну власність 30 земельних ділянок на території Китайгородскої сільської ради загальною площею 60 га на суму 3 600 000 грн. Вжитими заходами представницького характеру Кам’янець-Подільська місцева прокуратура продовжує активно захищати інтереси держави, порушені при передачі у використання земельних ділянок сільськогосподарського призначення. Встановлено, що наказами Головного управління Держгеокадастру в області затверджено документацію із землеустрою та прийнято рішення про передачу громадянам для ведення особистого селянського господарства 30 земельних ділянок, які розташовані за межами населених пунктів Китайгородської сільської ради Кам’янець-Подільського району, загальною площею 60 га та загальною вартістю 3 600 000 грн., які в подальшому були відчужені на користь третіх осіб.
24 Січня, 2020 р., 10:00
Вжитими заходами представницького характеру Кам’янець-Подільська місцева прокуратура продовжує активно захищати інтереси держави, порушені при передачі у використання земельних ділянок сільськогосподарського призначення.
24 Січня, 2020 р., 09:55
Кам’янець-Подільською місцевою прокуратурою, у зв’язку з проведенням загальнонаціональної (всеукраїнської) нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів, упродовж липня-вересня поточного року спрямовано 13 листів на адреси селищної, сільських рад Кам’янець-Подільського району про приведення у відповідність до вимог законодавства розміру нормативної грошової оцінки земельних ділянок сільськогосподарського призначення у понад 50-ти договорах оренди земельних ділянок переданих у комунальну власність.
24 Січня, 2020 р., 09:50
Прокуратура України відповідно до перехідних положень Конституції України продовжує виконувати функцію нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних справах, при застосуванні інших заходів примусового характеру, пов’язаних з обмеженням особистої свободи громадян.
22 Січня, 2020 р., 14:47
Безоплатна правова допомога за посиланням: http://bit.do/legalaid.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь