Жванецька ТГ
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

02 Липня, 2018 р., 11:29
1 липня голова Жванецької ОТГ Тетяна Криворучко, в. о. старости Рудського старостату Тамара Григоришена привітали з 90-літнім ювілеєм жительку села Цвіклівці Перші Ольгу Михайлівну Вітковську. Гості побажали ювілярці міцного здоров’я, сили, бадьорості, злагоди в оселі, а також відзначити у широкому колі рідних і друзів ще й своє 100-річчя.
28 Червня, 2018 р., 15:33
28 червня – ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ Шановні жителі Жванецької об’єднаної територіальної громади!  Щиро вітаю Вас із визначним державним святом — Днем Конституції України. Прийняття Основного Закону ознаменувало фундаментальне закріплення нашої незалежності, навіки закарбувало волю українського народу жити у власній суверенній, соборній державі. Конституція наголошує на абсолютній цінності людини, її життя і здоров'я, честі й гідності, недоторканності та безпеки. Основний Закон є визначальним чинником забезпечення державного суверенітету України, консолідації суспільства, створення належних умов для самореалізації особистості.  Зі святом вас, дорогі друзі! Бажаю успіхів і плідної праці на благо українського народу. Нехай це свято додасть Вам наснаги і творчих здобутків в ім’я процвітання нашої незалежної Батьківщини. Від усієї душі зичу Вам міцного здоров’я, довгих років життя, миру та благополуччя, звершення усіх планів заради світлого майбуття рідної України! Від усього серця бажаю вам міцного здоров'я та творчого натхнення, добробуту і затишку у ваших родинах, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону нашої Вітчизни – народовладдя, гуманізму та законності. З Днем Конституції України! З повагою Тетяна Криворучко  голова Жванецької об’єднаної територіальної громади
27 Червня, 2018 р., 15:39
ВІТАЄМО! Жванецька територіальна громада, сільський голова Тетяна Криворучко, депутатський корпус та виконавчий комітет вітають приватного підприємця, члена виконавчого комітету Жванецької сільської ради Олександра Васильовича Чернія з врученням грамоти Хмельницької обласної ради за багаторічну сумлінну та плідну працю, високий професіоналізм, зміцнення конституційних засад української державності, значний особистий внесок у соціально-економічний розвиток громади та з нагоди Дня Конституції України.
25 Червня, 2018 р., 15:46
Щиро вітаємо з Днем народження депутата Жванецької сільської ради Рижак Галину Володимирівну!!! Прийміть найщиріші побажання міцного здоров'я, щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх Ваших добрих справах. Хай у Вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість. Нехай доля і надалі буде прихильною до Вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів!
25 Червня, 2018 р., 15:41
23 червня 2018 року голова Жванецької ОТГ Тетяна Криворучко у складі офіційної делегації з Хмельниччини у рамках спільного виїзного семінару керівників органів місцевого самоврядування Вінницької та Хмельницької областей “Добровільне об’єднання територіальних громад: реалії, проблеми, перспективи” відвідала Іллінецьку міську об’єднану територіальну громаду Вінницької області. Учасники семінару побували на будівельному майданчику, де проходить будівництво сміттєсортувальногокомплексу й цеху з переробки пластику, поспілкувались з головою правління ПРАТ «Барський машзавод».  Цього ж дня учасники делегації відвідали Дашівську громаду Вінницької області: побували у ДНЗ №1 "Журавлик", оглянули відремонтовані вулиці, відвідали "Спортивне містечко," де оглянули футбольне поле зі штучним покриттям, тренажерний майданчик під відкритим небом та сучасний тренажерний зал КЗ "Спорт для всіх". Також учасники семінару змогли ознайомитись окрім здобутків, ще й з роботою самого апарату селищної ради Дашівської громади. Організовано захід за ініціативи Вінницького та Хмельницького центрів розвитку місцевого самоврядування та за сприяння Програми "U-LEAD з Європою". Співорганізаторами заходу виступили Вінницька обласна рада та обласна Асоціація органів місцевого самоврядування, необхідну організаційну підтримку надала Вінницька облдержадміністрація, представники Вінницького та Хмельницького центрів розвитку місцевого самоврядування.
25 Червня, 2018 р., 15:37
25 червня 2018 року на базі Слобідсько-Кульчієвецькою сільської ради відбулася інформаційна зустріч «Екологічна спільнота – Підсилення спроможності громад у реалізації повноважень захисту довкілля». Теоретичні та практичні заняття для представників сільських, селищних рад, об’єднаних територіальних громад провели представники Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціації сільських, селищних рад та об’єднаних громад України»; Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України; Центру еколого-експертної аналітики Міністерства екології і природних ресурсів України. Учасниками інформаційної зустрічі від Жванецької ОТГ були: Ксенія Олійник (заступник начальника відділу фінансів та бухгалтерського обліку), Тетяна Туховська (в.о. начальника земельного відділу), Тетяна Ткачук (головний спеціаліст-землевпорядник), Володимир Чайковський (головний спеціаліст відділу фінансів та бухгалтерського обліку), Роман Зарецький ( відділ організаційно-кадрової, правової роботи), Марина Репінецька (інспектор відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту).
24 Червня, 2018 р., 09:51
24 ЧЕРВНЯ – ДЕНЬ МОЛОДІ  День молоді – це справжнє свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження. Адже юність – це час пошуків, відкриттів, реалізації найсміливіших планів. Саме сьогоднішні учні, студенти, молоді працівники, підприємці, науковці визначають шляхи розвитку України – від захисту Батьківщини до утвердження європейських цінностей і норм життя. День молоді – свято особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це час становлення, професійного вибору, час кохання та мрій, час планування майбутнього. Це той рубіж, коли кожна маленька перемога стає запорукою великого життєвого успіху. Молодість – фундамент всього майбутнього життя, тому важливо використати всі переваги цієї прекрасної пори: учіться, працюйте над собою, досягайте успіхів, кохайте, дерзайте і обов'язково перемагайте! Любіть свою країну, будьте справедливими та впевненими у своїх силах. Сучасні і освічені, ви – сьогодення нашого краю і його майбутнє. Ваша невичерпна енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у бізнесі та виробництві, в науці, спорті, мистецтві, громадській та політичній діяльності. Сьогодні, як ніколи, нашій країні потрібні ваші успіхи, оптимізм, віра в майбутнє і прагнення до кращого. Потрібні саме ті якості, які властиві молодості і молодим. Від щирого серця вітаю нас усіх із Днем молоді: і тих, хто тільки вступає у доросле життя, і тих, для кого молодість – не лише паспортні дані, але й філософія життя, незалежно від віку та пройденого шляху. З нагоди свята бажаю усім молодим міцного здоров’я, успіхів у навчанні і роботі, творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все до чого Ви прагнете! З повагою Тетяна Криворучко  голова Жванецької об’єднаної територіальної громади
23 Червня, 2018 р., 15:48
ПІДПИСАННЯ МЕМОРАНДУМУ ПРО СПІВПРАЦЮ 22 червня у Вінниці під головуванням очільника обласної Ради Анатолія Олійника відбувся круглий стіл на тему: «Добровільне об’єднання територіальних громад: реалії, проблеми, перспективи» в рамках виїзного семінару за участі офіційної делегації Хмельницької обласної ради на чолі з її головою Михайлом Загородним. У складі серед 44 осіб делегації – заступник голови Хмельницької обласної ради Валерій Лесков, депутати Хмельницької обласної ради, голови районних рад, голови об’єднаних територіальних громад Хмельницької області, працівники виконавчого апарату та комунальних установ Хмельницької області. Голова обласної Ради Анатолій Олійник зазначив, що сьогодні розпочинається другий етап розширеного виїзного семінару «Добровільне об’єднання територіальних громад: реалії, проблеми, перспективи» за участю керівників органів місцевого самоврядування Вінницької та Хмельницької областей. У ході круглого столу виступаючі розповідали про свій досвід роботи в процесі об’єднання громад, а також про проблеми, які виникають на цьому шляху. Після всіх виступів та обговорення голови обласних рад Анатолій Олійник і Михайло Загородний підписали Меморандум про співпрацю між Вінницькою обласною Радою та Хмельницькою обласною радою. Також відбулось підписання меморандумів про співпрацю між ОТГ Хмельницької та Вінницької областей. Голова Жванецької сільської об’єднаної територіальної громади Тетяна Криворучко підписала меморандум про співпрацю з головою Шляхівської сільської об’єднаної територіальної громади. Основними напрямами співробітництва підписантів є координація дій, спрямованих на зростання соціально-економічного потенціалу громад обох сторін; організація і проведення спільних заходів – конференцій, симпозіумів, семінарів, виставок та інших заходів, в тому числі, міжнародних, спрямованих на вирішення питань, що становлять взаємний інтерес сторін; обмін інформацією щодо досвіду успішного виконання повноважень органами місцевого самоврядування та розвитку територіальних громад; моніторинг проектів і програм, що реалізуються в регіонах, з метою прийняття участі та запровадження нових методів роботи в органах місцевого самоврядування; ініціювання та розробка спільних проектів, програм та заходів, метою яких є підвищення соціально-економічного розвитку територіальних громад обох сторін; організація та проведення заходів із залученням фахівців сторін та іноземних партнерів; розробка та впровадження навчальних та інформаційних програм, курсів, проектів, спрямованих на підвищення рівня поінформованості представників територіальних громад; організація навчальних візитів та сприяння навчанню спеціалістів сторін; обмін документами, дослідженнями, виданнями тощо, які були опубліковані сторонами. Після завершення круглого столу його учасники поклали квіти до пам’ятника Героям Небесної Сотні – «Дерева Свободи» на Майдані Небесної Сотні.
23 Червня, 2018 р., 09:02
Шановні державні службовці! Сердечно вітаю вас із професійним святом – Днем державної служби! Державна служба – це завжди робота на "передовій". Постійна відповідальність за стан справ у суспільстві — нелегка праця, яка потребує справжньої відданості своїй справі, компетентності, ініціативи і творчого ставлення до роботи. Державна служба є реальним провідником ідей державності. Вона має бути правовою, чітко організованою, соціально-орієнтованою, ефективною. Від якості державної служби значною мірою залежить майбутнє країни.  Зичу вам і вашим родинам миру, добробуту, щастя, здоров’я. Нехай кожен день вашого життя буде радісним і приносить задоволення від роботи, а родинне тепло та затишок допомагають у виконанні відповідального професійного обов’язку. Щиро бажаю у цей нелегкий час витримки, терпіння, невичерпної енергії та нових звершень у справі служіння народу та нових здобутків в ім’я великого майбутнього України! З повагою Тетяна Криворучко  голова Жванецької об’єднаної територіальної громади

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь