Жванецька ТГ
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

22 Червня, 2018 р., 09:04
ДЕНЬ СКОРБОТИ І ВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ВІЙНИ В УКРАЇНІ 22-е червня 1941-го року, 4:00 ранку, мить ..., і шквал крові, болю і смерті. Він тривав кілька довгих років, одних із самих довгих років в житті тих, кому вдалося пережити весь цей жах на нашій землі. А багатьом не вдалося... У цей день ми згадуємо. Згадуємо про тих, хто так і не повернувся з цієї війни. Про тих, хто кров’ю і потом відстоював нашу перемогу. Про тих, хто першим прийняв на себе цей страшний удар і про тих, чиї життя були покалічені і зруйновані іншими людьми. Людьми, схожими на нас. З тими ж бажаннями, з тією ж жагою до життя. Людьми з сім’ями, у багатьох з яких теж були діти, і може даже онуки. І, напевно, вони теж хотіли жити в мирі та злагоді ... Ніхто не забутий! Ніщо не забуте! Так ми говоримо своїм дітям. Ми стали передавати це з покоління в покоління. Ми закріпили цю пам’ятну дату в наших серцях.
20 Червня, 2018 р., 17:17
Друзі!  Гарна новина для всіх, хто полюбляє фотографію! Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Жванецької ОТГ до свята Івана Купала організовує для вас чудовий фотоконкурс «СТІЛЬКИ СТОЛІТЬ ВІНОЧОК БАРВИСТИЙ НА ДІВЧАТАХ ЦВІТЕ», де можна продемонструвати свої роботи та виграти призи! Ваше завдання: зробити оригінальні фотографії, які передадуть усі барви віночка (на фото ви чи інша людина у віночку).
20 Червня, 2018 р., 17:07
21 червня о 9:30 в Кам'янці-Подільському сталася цікава подія.  Біля припаркованого навпроти податкової інспекції автомобіля голови Жванецької ОТГ Тетяни Криворучко зупинилася "Волга".  За лічені секунди, не виходячи із авто, "прихильник недобрих сил" облив одне із коліс машини пані Тетяни невідомою речовиною й швидко покинув місце події. Проте "знавець" чорної магії не зміг передбачити, що в будівлі навпроти встановлені камери відеоспостереження на які чорна магія поки що не впливає, хоча й отримати запис моменту проведення ритуалу було досить проблематично. Детальніше дивіться тут Чорна магія як метод залякування.
19 Червня, 2018 р., 09:23
Буревії, шквальний вітер та сильні зливи супроводжували жителів Кам’янеччини 16-17 червня. Шалена негода перетворила вулиці сіл на повноводні річечки, які зносила усе, що було на їх шляху. Особливо сильні зливи дали знати про примхи природи у селі Ластівці. Потоком води розмило дорогу, якою люди ходять на свої городи. Голова Жванецької ОТГ Тетяна Криворучко та член виконкому Жванецької сільської ради, директор Кам’янець-Подільської філії ТОВ СП «Нібулон», депутат районної ради Сергій Богачик виїхали у с. Ластівці та на місці визначили об’єм робіт щодо ремонту дороги. Транспорт для підвезення ремонтних матеріалів, екскаватор для планування дороги надає підприємство Сергія Вікторовича, підсипний матеріал надає ТОВ фірма «Мустанг ЛТД» (Ісаківський кар’єр). Ремонтні роботи розпочнуться після встановлення сприятливих погодних умов.
19 Червня, 2018 р., 09:21
Вітаємо з ювілеєм ОЛЬГУ АНАТОЛІЇВНУ ГУМЕНЮК - соціального фахівця сіл Руда, Гаврилівці, Цвіклівці Перші, Ластівці, Збруч, Ісаківці Жванецької сільської ради! Бажаємо у День народження аби мрії збувалися, все задумане – здійснювалося, а на шляху зустрічалися цікаві люди і яскраві події. Нехай поруч завжди будуть ті, хто вас любить і цінує, і нехай усі побажання, отримані у цей день будуть почуті долею і повернуться до вас щастям і радістю! Бажаємо мудрості, доброти, щедрості. Щоб здоров’я не давало збоїв, а настрій завжди був на висоті. У сім’ї нехай будуть тепло і затишок. Успіхів, удачі, везіння.
19 Червня, 2018 р., 09:19
9 червня приймає вітання з нагоди ювілею головний бухгалтер управління фінансів Кам'янець-Подільської РДА - ТЕТЯНА ПАВЛІВНА ЧУМАГІНА. З нагоди свята прийміть найщиріші побажання! Нехай в душі завжди розквітає весна, а промінь добра освічує шлях у справжнє життя. Виконання бажань, божевільних ідей і перспективних можливостей. Нехай всі справи проходять на «ура», а всі проблеми розчиняються на світанку наступного дня. Радості, любові та удачі. Щоб мрії виконувалися, а плани втілювалися. Усього найкращого і нехай це станеться якнайшвидше!
18 Червня, 2018 р., 09:28
18 червня святкує День народження Юрій Володимирович Химера приватний підприємець с. Руда Жванецької сільської ради. Прийміть наші щирі вітання! Бажаємо бездоганного здоров’я, прекрасного настрою, великої поваги, злагоди в діяльності і великих успіхів, досягнення своїх цілей, бадьорості, сил, посмішок, достатку в родині, успіху! Нехай у Вашому домі панує спокій, діти і родина дарують тепло і вдячність. Дякуємо за співпрацю, взаємодопомогу і підтримку.
17 Червня, 2018 р., 09:29
17 ЧЕРВНЯ - ДЕНЬ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА Кому ми довіряємо найважливіше – здоров'я, а часом і саме життя? Так, медикам. Цим видатним професіоналам, які самовіддано працюють у лікарнях і поліклініках країни, і присвячене одне з найбільш значущих професійних свят.  Шановні медичні працівники! Прийміть найщиріші вітання зі словами вдячності за вашу благородну працю. Споконвіку більше за скарби та різні надбання цінувалося здоров’я людини, а тому професія лікаря завжди була однією з найнеобхідніших і найшанованіших. Саме для неї завжди були, є і будуть актуальними такі поняття, як доброта, гуманність, благородність і професіоналізм. Ви даруєте людям найдорожче – здоров’я, віру та надію.  З нагоди свята шлемо низький уклін усім працівникам охорони здоров’я за сумлінну та невтомну працю. Нехай сторицею повертається до вас добро, дароване людям. Нехай у ваших домівках завжди панують щастя і мир. Міцного здоров’я, благополуччя і добра вам та родинам! З повагою Тетяна Криворучко  голова Жванецької об’єднаної територіальної громади
10 Травня, 2018 р., 17:47
Міністерство молоді та спорту спільно з Українською академією лідерства, за сприяння проекту USAID “Підтримка організацій-лідерів у протидій корупції в Україні” (“ВзаємоДія”) ініціюють проект “Державотворець”.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь