Жванецька ТГ
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

30 Серпня, 2023 р., 09:27
Маєте власний бізнес? Укладаючи трудові договори з працівниками, ви отримуєте безліч переваг: імідж соціально відповідальної компанії чи підприємця, можливість залучати інвестиції та кращих фахівців, виходити на нові ринки та чесно конкурувати за якістю послуг і ціною.
21 Серпня, 2023 р., 10:54
Дунаєвецьким районним судом Хмельницької області задоволено позовну заяву Кам’янець-Подільської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області та органу місцевого самоврядування про стягнення з винуватої особи шкоди, заподіяної навколишньому природному середовищу на суму близько 30 тис. грн.
16 Серпня, 2023 р., 12:46
Державна податкова служба України в умовах військового часу продовжує роботу із вдосконалення функціоналу безоплатного ПРРО, створюючи бізнесу зручні умови для виконання вимог щодо фіскалізації розрахункових операцій. ПРРО від ДПС – це програмне рішення, застосовне для операційних систем Windows, Android, iOS, та Web-версія, яке інтегрується з фіскальним сервером ДПС.     
16 Серпня, 2023 р., 09:27
Для того, щоб допомогти українцям знайти роботу, а підприємствам підібрати кваліфіковані кадри, Маріупольська Спілка Молоді за підтримки Міжнародної організації з міграції та Державної служби зайнятості оголошує реєстрацію на «Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!»
14 Серпня, 2023 р., 08:55
На виконання рішення Господарського суду Хмельницької області витребувано з незаконного володіння земельну ділянку площею понад 21 га вартістю 5 млн 805 тис грн.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь