Жванецька ТГ
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

14 Листопада, 2023 р., 15:07
              ПРАВИЛА ДОГЛЯДУ ЗА ДОМАШНІМИ ТВАРИНАМИ ТА БЕЗПЕЧНОГО ПОВОДЖЕННЯ З НИМИ
14 Листопада, 2023 р., 09:12
Держаудитслужбою виявлено втрати та відшкодовано ресурси місцевих бюджетів Працівники Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області за десять місяців поточного року зафіксували 112 млн грн втрат та встановили 986 млн грн порушень законодавства у сфері закупівель.
14 Листопада, 2023 р., 08:47
Державна податкова служба України нагадує, що правові засади застосування реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг визначає Закон України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі громадського харчування та послуг» із змінами (далі – Закон № 265).
14 Листопада, 2023 р., 08:43
Роз’яснення для органів місцевого самоврядування, військових адміністрацій та військово-цивільних адміністрацій щодо порядку прийняття рішень про встановлення податкових пільг зі сплати місцевих податків та/або зборів на виконання Закону України від 11 квітня 2023 року № 3050-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо звільнення від сплати екологічного податку, плати за землю та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, за знищене чи пошкоджене нерухоме майно».
10 Листопада, 2023 р., 14:48
46 % смертей серед українців є наслідком ішемічної хвороби серця, гострим проявом якої є інфаркт міокарду.Причому “вік” інфаркту молодшає — і нині його жертвами стає все більше молоді (віком до 30-и років).
10 Листопада, 2023 р., 12:34
Нещодавно Уряд запровадив пілотну програму безкоштовної професійно-технічної освіти для учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни. Ця програма сприятиме підвищенню конкурентоспроможності на ринку праці і подальшому працевлаштуванню цієї категорії громадян. 
10 Листопада, 2023 р., 12:31
Дуже часто батьків турбує питання чим їх дитину годують у школі? Хто контролює якість та безпеку харчування? Чи має право батько або мати подивитися, що саме дитина їсть у шкільній їдальні?
06 Листопада, 2023 р., 16:30
За публічного обвинувачення окружної прокуратури суд визнав винним 42-річного жителя району у крадіжках вчинених на території міста та району в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 КК України). Його засуджено до 5 років 6 місяців позбавлення волі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь