Жванецька ТГ
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

11 Грудня, 2023 р., 12:35
Засуджено за домашнє насильство
01 Грудня, 2023 р., 08:54
Вас вітає система безоплатної правничої допомоги! Постраждалі від домашнього насильства мають право на усі види послуг від системи безоплатної правничої допомоги: від консультацій до представництва інтересів у суді. (ст.14 Закону України «Про безоплатну правничу допомогу») Правничу допомогу постраждалим від домашнього насильства надають штатні юристи або адвокати, які співпрацюють з системою БПД. Від початку 2023 року система безоплатної правничої допомоги понад 1,5 тис. разів надавала допомогу зі зверненням до суду людям, які постраждали від домашнього насильства чи насильства за ознакою статі. У понад 1,4 тис. випадків така допомога надавалася жінкам, у майже 120 випадках – чоловікам). Серед поширених запитів цієї категорії клієнтів — отримання обмежувального припису щодо кривдника, розірвання шлюбу, а також стягнення аліментів на дітей. У матеріалі розповідаємо, як постраждалим від домашнього насильства отримати безоплатну правничу допомогу та в яких випадках може допомогти система БПД. Просимо опублікувати на ваших інформаційних ресурсах новину про те, як постраждалим від домашнього насильства отримати безоплатну правничу допомогу аби ще більше громадян знали про свої права та шляхи їх захисту. Будемо вдячні за співпрацю та поширення цієї інформації. Інформація прикріплена у вкладенні. З повагою Владислава Стецюк, фахівчиня з комунікацій Координаційного центру з надання правничої допомоги
28 Листопада, 2023 р., 15:06
Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2023 № 754 “Деякі питання соціального захисту ветеранів війни та жертв нацистських переслідувань“ для забезпечення виплат допомоги до Дня Незалежності України особам, які належать до ветеранів війни, проходять службу та не є пенсіонерами, міністерства та відомства, військові формування, підприємства, установи, організації мали подати Пенсійному фонду України інформацію про таких осіб не пізніше ніж до 1 жовтня поточного року.            Постановою від 24.11.2023 № 1238 “Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 21 липня 2023 р. № 754“ Уряд подовжив термін подання інформації про таких осіб Пенсійному фонду України до 10 грудня поточного року.
28 Листопада, 2023 р., 08:30
Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає день людей з інвалідністю. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства - людей із інвалідністю. У питанні щодо повернення людей з інвалідністю до зайнятості, в доступних їм за станом здоров'я умовах праці, на допомогу приходить служба зайнятості. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь