Жванецька ТГ
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

06 Листопада, 2023 р., 16:30
За публічного обвинувачення окружної прокуратури суд визнав винним 42-річного жителя району у крадіжках вчинених на території міста та району в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 КК України). Його засуджено до 5 років 6 місяців позбавлення волі.
06 Листопада, 2023 р., 08:45
Українці, які потребують розв’язання питань щодо володіння чи користування землею, можуть безоплатно отримати консультацію юриста від системи безоплатної правничої допомоги. З початку року такою можливістю скористались понад 17 тисяч українців.
02 Листопада, 2023 р., 12:40
«Безпечної дози алкоголю не існує» - наголошує Всесвітня організація охорони здоровʼя. Адже алкоголь є токсичним, бо вражає всі органи, а особливо,  серце та судини. Тому живання спиртних напоїв підвищує ризик розвитку інфаркту, інсульту та гіпертонії , які є причиною 64% смертельних випадків в Україні.  Основна група ризику- чоловіки працездатного віку. До того ж, серцево-судинні захворювання нині значно “помолодшали” та все частіше виникають у молоді.          
02 Листопада, 2023 р., 11:55
На Вінниччині зросла кількість хворих на гепатит А: наразі лабораторно підтверджено 231 випадок захворювання. У лікарнях області розгорнули майже 500 ліжок з можливістю повністю ізолювати хворих. Також гепатит А виявили в Івано-Франківську, до обласної клінічної інфекційної лікарні госпіталізували семеро людей, з них троє – діти.
27 Жовтня, 2023 р., 15:30
Як не прикро, в останні роки  інсульту абсолютно бАйдуже скільки нам років:50 чи 30.  На жаль, тепер дуже часто він укладає на лікарняні ліжка молодь...
27 Жовтня, 2023 р., 13:35
Якщо підлітки, яким виповнилося 16 років, хочуть укласти шлюб, їм потрібно звертатися до суду й отримати дозвіл на це, адже шлюбний вік в Україні настає з 18 років. Суд має розглянути цю заяву та на підставі наведених доказів встановити, чи відповідає шлюб інтересам неповнолітніх.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь