Жванецька ТГ
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

31 Травня, 2022 р., 14:52
Сьогодні відбулося засідання виконавчого комітету Жванецької сільської ради. Було розглянуто такі питання порядку денного – про організацію дітей шкільного та дошкільного віку на території сільської ради, про підсумки місячника благоустрою території сільської ради, про заходи щодо забезпечення безпеки на водних об'єктах Жванецької сільської ради, про заборону використання питної води з системи централізованого водопостачання Жванецької сільської ради для зрошування (поливу) та інші.
31 Травня, 2022 р., 12:56
Електронні лікарняні продовжують формуватися і в умовах воєнного стану, а Фонд соціального страхування України штатно здійснює їх оплату – з початку війни фінансування лікарняних і страхових виплат не призупинялось ні на день.
30 Травня, 2022 р., 11:34
Які особливості подання громадянами податкової декларації про майновий стан і доходи в зв’язку із запровадженням воєнного стану?
30 Травня, 2022 р., 10:46
Кам’янець-Подільське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Хмельницькій області інформує, відповідно до ст. 18 Закону України «Про охорону праці» працівники, зайняті на роботах з підвищеною небезпекою або там, де є потреба у професійному доборі, повинні щороку проходити за рахунок роботодавця спеціальне навчання і перевірку знань відповідних нормативно-правових актів з охорони праці. Посадові особи, діяльність яких пов'язана з організацією безпечного ведення робіт, під час прийняття на роботу і періодично, один раз на три роки, проходять навчання, а також перевірку знань з питань охорони праці за участю профспілок.
27 Травня, 2022 р., 14:02
Питання 1. За яких умов проводиться автоматичний  перерахунок пенсії працюючим пенсіонерам?

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь