Жванецька ТГ
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

27 Травня, 2022 р., 11:55
З 30 квітня 2022 року змінено порядок розрахунку суми доплати до мінімального страхового внеску для зарахування до страхового стажу неповного місяця роботи
27 Травня, 2022 р., 10:31
Розпорядження про скликання двадцятої сесії VIII скликання Жванецької сільської ради
24 Травня, 2022 р., 09:30
Реєстрація ПРРО: послідовність дій Кам'янець-Подільська ДПІ  ГУ ДПС У Хмельницькій області  нагадує, що суб’єкт господарювання, який має намір зареєструвати програмний реєстратор розрахункових операцій (далі – ПРРО), повинен перебувати на обліку в контролюючому органі. Також на обліку має перебувати його господарська одиниця, де буде використовуватись ПРРО, про яку суб’єкт господарювання повідомляє контролюючий орган відповідно до вимог п. 63.3 ст. 63 Податкового кодексу України (повідомлення про об’єкти оподаткування або об’єкти, пов’язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність за формою №20-ОПП).
19 Травня, 2022 р., 14:36
Кам’янець-Подільська ДПІ  Головного управління ДПС у Хмельницькій області повідомляє, що суб’єктам господарювання, які планують зареєструвати програмний реєстратор розрахункових операцій, що господарська одиниця, де буде використовуватись ПРРО має перебувати на обліку в податковій службі. Для цього необхідно подати до податкової служби повідомлення про об’єкти оподаткування або через які провадиться діяльність, за формою № 20-ОПП.
13 Травня, 2022 р., 14:13
   Відповідно до наказу начальника Хмельницької обласної військової адміністрації від 23.03.2022 ном. 65/2022-н «Про заборону у Хмельницькій області відвідування лісів населенням і в‘їзд до них транспортних засобів та іншої техніки на час дії правового режиму воєнного стану» заборонено розведення багать у лісах Хмельницької області, а також в’їзд до лісів усіх транспортних засобів (крім транзитних шляхів та велотранспорту) за винятком органів державної влади та силових структур. 
13 Травня, 2022 р., 13:12
З метою збереження персональних даних громадян України 24.02.2022 року ДМС України було прийнято рішення про відключення усіх інформаційних систем Державної міграційної служби України та водночас повністю призупинено роботу усіх територіальних органів та підрозділів ДМС.
11 Травня, 2022 р., 16:12

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь