Жванецька ТГ
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

04 Січня, 2023 р., 11:21
Головне управління Пенсійного фонду в Хмельницькій області повідомляє, що з 1 січня 2023 року змінено розміри вартості збору на обов’язкове державне пенсійне страхування при першій реєстрації легкових автомобілів на території України. Розмір податку залежить від розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб, встановленого законом на 1 січня звітного року. Станом на 01.01.2023  він становить 2684  грн.
04 Січня, 2023 р., 10:27
      Одноразове (спеціальне) добровільне декларування Чи підлягає одноразовому (спеціальному) добровільному декларуванню нерухоме майно, яке було придбано за рахунок коштів, з яких були сплачені усі податки та збори?
04 Січня, 2023 р., 09:11
Кам’янець-Подільською окружною прокуратурою забезпечено підтримання публічного обвинувачення  у кримінальному провадженні за фактом незаконного виготовлення, придбання, зберігання з метою збуту особливо небезпечних психотропних речовин в особливо великих розмірах, а також прекурсорів та обладнання, призначеного для виготовлення вказаних речовин, вчинених за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 307, ч. 2 ст. 311, ч. 3 ст. 313 Кримінального кодексу України).
04 Січня, 2023 р., 09:07
За результатами розгляду позову Кам’янець-Подільської окружної прокуратури господарським судом Хмельницької області прийнято рішення про стягнення на користь одної з ОТГ Кам’янець-Подільського району 30 тис грн безпідставно сплачених коштів.   
29 Грудня, 2022 р., 09:56
Зміна адреси господарської одиниці РРО – нюанси перереєстрації КОРО Суб'єкт господарювання або представник суб'єкта господарювання здійснює перереєстрацію КОРО у разі встановлення розбіжностей чи помилок у записах на титульній сторінці КОРО, при зміні даних щодо суб'єкта господарювання, які зазначаються у КОРО (податковий номер або серія та номер паспорта для фізичних осіб, які через релігійні переконання відмовились від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та мають відмітку в паспорті, найменування (прізвище, ім'я, по батькові)), адреси та/або назви господарської одиниці, де використовується РРО, сфери застосування РРО, версії внутрішнього програмного забезпечення РРО.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь