Жванецька ТГ
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

03 Серпня, 2021 р., 14:39
Виконавчий комітет Жванецької сільської ради відповідно до листа Хмельницької обласної державної адміністрації від 22.07.2021 №70,23/30-36-4575/2021 повідомляє, що 11 серпня 2021 року в період з 09:00 до 12:00 години проводитиметься комплексна перевірка системи оповіщення «Сигнал ВО» з подачею всіх команд та практичним включенням сирен.
03 Серпня, 2021 р., 14:33
Для отримання дотації за бджолосім’ї фізичні особи та суб’єкти господарювання, які є власниками бджолосімей, терміном до 1 жовтня поточного року повинні подати до Жванецької сільської ради такі документи:
03 Серпня, 2021 р., 14:30
Порушення водно-сольового обміну у працюючих на виробництві при високій температурі навколишнього середовища може обумовити захворювання нирок, шлунково-кишкові розлади, порушення діяльності вищої нервової системи. Щоб запобігти порушенню водно-сольового обміну під час виконання важкої фізичної праці в зоні підвищених температур, робітникам належить пити підсолену воду (0,5 %-й розчин з вітамінами).
29 Липня, 2021 р., 10:57
Лише з початку купального сезону на водоймах області загинуло 23 людини, з них 5 діти. Проте, навіть така невтішна ситуація не лякає людей, які нехтують застереженнями співробітників Служби порятунку. Найпоширенішою причиною нещасних випадків на воді є саме недотримання правил безпечної поведінки громадянами. Зокрема, це купання в не обладнаних для цього місцях та купання в нетверезому стані.
23 Липня, 2021 р., 13:42
ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ!  Жванецька сільська рада звертається до Вас з нагадуванням, що в Україні тривають карантинні заходи стосовно утримання пандемії, яку спричинив вірус COVID-19  , тому не зникла необхідність у дотримуванні маскового режиму, особистої гігієни, соціальної дистанції в умовах підвищених ризиків скупчення громадян під час спекотної погоди у приміщеннях громадського харчування, закладах торгівельного та побутового обслуговування, а також державних установ та підприємств. Також закликаємо пройти вакцинування проти COVID-19.
22 Липня, 2021 р., 13:33
В Україні роботодавці мають право на застосування праці іноземців та осіб без громадянства на підставі дозволу, що видається регіональною службою зайнятості.
21 Липня, 2021 р., 10:29
     Суб’єкти господарювання області розпочали збирання ранніх зернових культур та озимого ріпаку, на полях ще є посіви пізніх сільськогосподарських культур таких, як кукурудза, соняшник і соя та інші.      Для досягнення високого врожаю цих культур, товаровиробниками докладено чимало сил, коштів, часу, і щоб зібрати його без втрат, окремі можуть застосовувати обробіток цих посівів десикантами (в тому числі із застосуванням авіації) як спосіб покращення придатності посівів до збиральних робіт.    

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь