Жванецька ТГ
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Прокуратура інформує

21 Березня, 2024 р., 14:03
За процесуального керівництва Кам’янець-Подільської окружної прокуратури повідомлено про підозру 69-річному жителю м. Кам’янець-Подільський за фактами вчинення домашнього насильства та умисного пошкодження майна, вчиненого шляхом підпалу (ч. 2 ст. 194 КК України, 126-1 КК України).
20 Березня, 2024 р., 13:27
Кам’янець-Подільською окружною прокуратурою забезпечується підтримання публічного обвинувачення у кримінальних провадженнях за фактами використання завідомо підробленого документа, а саме посвідчення водія.
20 Березня, 2024 р., 11:23
Прокурори Кам’янець-Подільської окружної прокуратури під час здійснення представницької діяльності виявили факт незаконної реєстрації права приватної власності на земельну ділянку на території Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради за жителем м.Кам’янець-Подільського.
20 Березня, 2024 р., 11:19
  Прокурорами Кам’янець-Подільської окружної прокуратури до суду направлено обвинувальний акт стосовно начальника однієї з філій приватної платіжної організації за фактом привласнення чужого майна, шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчиненого у великих розмірах в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 191 КК України).
20 Березня, 2024 р., 11:01
За процесуального керівництва Кам’янець-Подільської окружної прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано обвинувальний акт до суду у кримінальному провадженні за фактом пропозиції та надання службовій особі неправомірної вигоди, тобто вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України.
15 Березня, 2024 р., 14:34
За результатами розгляду позову Кам’янець-Подільської окружної прокуратури Новоушицьким районним судом задоволено позовну заяву про конфіскацію та передачу у державну власність 2 земельних ділянок, які належали громадянину російської федерації.
15 Березня, 2024 р., 14:34
Вжитими Кам’янець-Подільською окружною прокуратурою заходами забезпечено виконання рішення суду про повернення 2 га землі лісогосподарського призначення до державної власності.
15 Березня, 2024 р., 14:01
Кам’янець-Подільським міськрайонним судом 07.03.2024 розглянуто справу про адміністративні правопорушення, передбачені частинами 1 та 2 статті 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення відносно Кам’янець-Подільського міського голови.
15 Березня, 2024 р., 13:59
Питання повернення в комунальну власність незаконно отриманих земельних ділянок перебуває на особливому контролі окружної прокуратури.
12 Березня, 2024 р., 15:50
 За результатами розгляду позову Кам’янець-Подільської окружної прокуратури, 19.02.2024 Хмельницьким окружним адміністративним судом  зобов’язано балансоутримувачів (державні органи влади та навчальний заклад) привести у стан готовності захисну споруду - протирадіаційне укриття, яка розміщена у професійно-технічному навчальному закладі району.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь