Жванецька ТГ
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Прокуратура інформує

02 Травня, 2022 р., 11:45
Кам’янець-Подільською окружною прокуратурою заявлено позов про розірвання договору оренди та зобов’язання повернути землі площею 40 га та вартістю понад 46 млн грн у комунальну власність.
21 Лютого, 2022 р., 11:18
Столичне підприємство на  Кам’янеччині не забезпечує охорону пам'ятки архітектури XIX століття
21 Лютого, 2022 р., 08:32
За публічного обвинувачення Кам’янець-Подільської окружної прокуратури суд визнав винним жителя Свалявського району Закарпатської області фактом незаконної порубки дерев у лісовому масиві на території природно-заповідного фонду  (ч. 3 ст. 246 КК України).
21 Лютого, 2022 р., 08:26
Кам’янець-Подільською окружною прокуратурою заявлено позовні вимоги про витребування з незаконного володіння у комунальну власність 0,3 га землі на території міста Кам’янця-Подільського.
10 Лютого, 2022 р., 16:48
За публічного обвинувачення Кам’янець-Подільської окружної прокуратури суд визнав винним 34-річного чоловіка у зґвалтуванні  (ч. 2 ст. 152 Кримінального кодексу України).
08 Лютого, 2022 р., 09:27
Кам’янець-Подільською окружною прокуратурою продовжуються вживатися заходи представницького характеру з питань захисту інтересів дітей та повернення земель навчальних закладів. Зокрема, в  поточному році відкрито судом провадження у  справі за позовною заявою Кам'янець-Подільської окружної прокуратури в інтересах Міністерства освіти і науки України та навчального закладу району до Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області   та особи про визнання недійсним наказу та витребування земельної ділянки площею 2 га. на суму 75,7 тис. грн.
01 Лютого, 2022 р., 13:37
Продовжують мати місце випадки порушення вимог чинного законодавства у сфері земельних відносин, а саме у самовільному зайнятті земельних ділянок, що завдає значної шкоди їх законному власнику, користувачу.
28 Січня, 2022 р., 08:59
В кінці листопада минулого року в одному із сіл району двоє знайомих, в будинку одного з них, під час вечері перебрали оковитої, та так, що аж полягали спати. Прокинувся власник будинку вранці від того, що відчув удар в обличчя, наніс цей удар гість, який залишився ночувати. Обурившись такою поведінкою гостя, господар почав наносити потерпілому удари руками по обличчю, а коли той впав, ще й ногами по тулубу. Відгамселивши гостя ногами, господар допоміг підвестись потерпілому з підлоги та вивів його на вулицю і зачинив за ним двері. Пройшовши декілька метрів, потерпілий впав на землю та помер на подвір’ї. Як виявилось, господар будинку в ході бійки зламав йому ребра та відбив печінку і нирку, що спричинило кровотечу. 
26 Січня, 2022 р., 11:08
За публічного обвинувачення Кам’янець-Подільської окружної прокуратури суд визнав винним 44-річного жителя м. Кам’янця-Подільського у незаконному заволодінні транспортними засобами, тобто у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 289 КК України та у заволодінні грошовими коштами шляхом зловживання довірою, тобто у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 190 КК України.
25 Січня, 2022 р., 16:22
Органами прокуратури Кам'янеччини приділяється особлива увага охороні навколишнього природного середовища, в тому числі питанням відшкодування шкоди у цій сфері.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь