Жванецька ТГ
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Прокуратура інформує

20 Січня, 2022 р., 10:43
Кам’янець-Подільською окружною прокуратурою заявлено позовні вимоги про повернення державі 3 га землі на території національного природного парку «Подільські Товтри», що входить до  Смарагдової зони України.
04 Січня, 2022 р., 12:21
За результатами розгляду позову Кам’янець-Подільської окружної прокуратури господарським судом Хмельницької області прийнято рішення про стягнення на користь одного з вищих навчальних закладів Кам’янець-Подільського району 95 тис грн безпідставно сплачених коштів.   
06 Грудня, 2021 р., 16:19
Кам`янець-Подільською місцевою прокуратури ефективно використовують представницькі повноваження з метою захисту державних інтересів у сфері використання та охорони комунального майна.
29 Листопада, 2021 р., 08:46
Насильство відносно дитини  це не сімейна справа, не спосіб виховання, не специфічний вияв любові. Це злочин, про нього треба заявляти, бо може бути запізно. 
29 Листопада, 2021 р., 08:39
 Кам'янець-Подільською окружною прокуратурою підтримано державне обвинувачення в суді та винний поніс покарання пов»язане з позбавленням волі.
12 Листопада, 2021 р., 10:56
Ч. 1 ст. 16 "Конвенції про права дитини" передбачає, що жодна дитина не може бути об'єктом свавільного або незаконного втручання в здійснення її права на особисте і сімейне життя, недоторканність житла, таємницю кореспонденції або незаконного посягання на її честь і гідність.
12 Листопада, 2021 р., 10:55
Кам’янець-Подільською окружною прокуратурою продовжуються вживатися заходи представницького характеру з питань захисту інтересів дітей та повернення земель навчальних закладів. Зокрема, в другому півріччі поточного року заявлено до суду позовну заяву в інтересах Міністерства освіти і науки України та навчального закладу до Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області   та особи про визнання недійсним рішення та витребування земельної ділянки площею 1.74 га. на суму 60 тис. грн.
12 Листопада, 2021 р., 10:54
Кам’янець-Подільською окружною прокуратурою продовжуються вживатися заходи представницького характеру з питань захисту інтересів дітей. Встановлено в ОТГ   порушення вимог  ч. 10 ст. 7 Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб»,  ст. 21 Закону України «Про загальну середню освіту» та ч. 3 ст. 33 Закону України «Про дошкільну освіту»  в частині не забезпечення безкоштовним харчуванням пільгових категорій дітей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь