Жванецька ТГ
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Прокуратура інформує

04 Червня, 2021 р., 09:50
Кам’янець-Подільською окружною прокуратурою до суду направлено обвинувальний акт за фактом незаконної порубки дерев у захисних лісових насадженнях на території природно-заповідного фонду (ч. 3 ст. 246 Кримінального кодексу України).
04 Червня, 2021 р., 09:24
Кам’янець-Подільською окружною прокуратурою встановлено, що в січні минулого року тендерним комітетом одного із вищих навчальних закладів міста визначено переможця відкритих торгів, з яким укладено договір про закуплю за бюджетні кошти 25 тис. літрів дизельного палива.
02 Червня, 2021 р., 16:15
Незважаючи на неодноразові попередження та нагадування з боку правоохоронних органів, наші громадяни продовжують потрапляти на гачок шахраїв, які зловживаючи довірою або обманом видурюють в них останні копійки.
31 Травня, 2021 р., 09:32
Кам’янець-Подільським міськрайонним судом розглянуто кримінальне провадження щодо особи, яка  в минулому році вчинила на території міста пограбування одного з мешканців.
28 Травня, 2021 р., 12:27
У травні 2021 року у справі щодо проникнення групою осіб у житло та вчинення розбою із застосуванням насильства, небезпечного для здоров'я потерпілої, яке було вчинено у 2019 році на території колишнього Чемеровецького району прийнято судове рішення у вигляді вироку.
20 Травня, 2021 р., 15:52
9 травня 2021 року набрав чинності Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення рівних можливостей матері та батька у догляді за дитиною» № 1401-ІХ, який Верховна Рада ухвалила 15 квітня 2021 року. Документ покликаний забезпечити рівні можливості для чоловіка й жінки у питанні поєднання роботи із сімейними обов'язками. Зокрема, усуваються законодавчі прогалини, що обмежують право батька на відпустку для догляду за дитиною.
20 Травня, 2021 р., 11:14
Прокурорами Кам’янець-Подільської окружної прокуратури в суді доведено вину водія у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило летальні наслідки.
19 Травня, 2021 р., 13:12
За результатами розгляду позовних вимог Кам’янець-Подільської окружної прокуратури 13.05.2021 Кам’янець-Подільським міськрайонним судом задоволено 6 позовів  окружної прокуратури в інтересах держави, про витребування 6 земельних ділянок сільськогосподарського призначення, що розташовані за межами населених пунктів Китайгородської сільської ради Кам’янець-Подільського району, загальною площею 12 га на суму 864 000 грн.
18 Травня, 2021 р., 09:33
Працівниками Кам’янець-Подільської окружної прокуратури у суді доведено вину мешканця міста у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому), ч.2 ст. 190 КК України (шахрайство, вчинене повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або таке, що завдало значної шкоди потерпілому) та ч.2 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинені повторно).
17 Травня, 2021 р., 09:09
Вивченням питання законності надання земельних ділянок державної власності на території Довжоцької сільської ради встановлено, що наказом Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області передано у власність жителю Кам’янець-Подільського району земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею 2 га, що знаходиться за межами населених пунктів Довжоцької сільської ради Кам’янець-Подільського району.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь