Жванецька ТГ
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Прокуратура інформує

06 Серпня, 2021 р., 12:20
Прокурорами Кам’янець-Подільської окружної прокуратури у суді доведено вину жителя Миколаївської області у шахрайстві, вчиненому повторно та за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України).
06 Серпня, 2021 р., 09:01
З початком сезонно-польових робіт перед правоохоронцями постає проблема, як змусити населення відмовитися від посіву маку та конопель. Незаконне виробництво або виготовлення з їх плодів і стебел наркотичних засобів завдає значної шкоди здоров’ю населення і сприяє поширенню наркоманії, що й визначає суспільну небезпеку.    Наркоманія не тільки створює проблеми для правоохоронців, вона є причиною смертей молодих людей, горя батьків. Тому вкотре застерігаємо громадян із проханням утриматися від посівів маку та конопель. Адже за незаконне вирощування цих культур передбачається кримінальна й адміністративна відповідальність.
22 Червня, 2021 р., 09:50
Кам`янець-Подільською місцевою прокуратури ефективно використовують представницькі повноваження з метою захисту державних інтересів у сфері використання та охорони комунального майна.
10 Червня, 2021 р., 15:02
Господарським судом Хмельницької області за результатами розгляду позовної заяви Новоушицького відділу Кам’янець-Подільської окружної прокуратури про розірвання договору оренди земельної ділянки та зобов`язання орендаря повернути земельну ділянку площею 20 га, вартістю 5890090 грн. ухвалено рішення про її задоволення. У березні 2018 року Новоушицькою районною державною адміністрацією у користування товариства передано ділянку, розташовану на території Зеленокуриловецької сільської ради.
09 Червня, 2021 р., 16:09
За процесуального керівництва Кам’янець-Подільської окружної прокуратури Кам’янець-Подільським районним управлінням поліції завершено досудове розслідування та спрямовано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо одного з мешканців Кам’янець-Подільського району, який з метою уникнення  адміністративної відповідальності  намагався «відкупитись» від працівників поліції.
08 Червня, 2021 р., 10:22
В ході перевірки дотримання вимог бюджетного законодавства при здійсненні публічних закупівель у сфері охорони  дитинства, Кам’янець-Подільською окружною прокуратурою встановлено факт неналежного виконання  цивільно-правових зобов’язань суб’єктом господарювання, який постачав пальне для перевезення дітей. Незважаючи на те, що  рішенням   Господарського суду Хмельницької області від 02.12.2021, визнано недійсними додаткові угоди  про збільшення вартості  пального за основним договором, товариство  не виконало взяті на себе зобов’язання та не поставило Управлінню освіти, молоді та спорту Дунаєвецької міської ради більше 4 тон  пального, вартістю понад 100 тис грн, які перераховано на користь підприємства.
08 Червня, 2021 р., 09:22
Кам’янець-Подільська окружна прокуратура підтримала державне обвинувачення у кримінальному провадженні за обвинуваченням чоловіка без постійного місця проживання, у вчиненні крадіжок майна Хмельницької філії ПАТ «Укртелеком».
04 Червня, 2021 р., 11:10
У листопаді 2019 року місцевий житель, знаходячись у дворі багатоквартирного житлового будинку в м. Кам’янці-Подільському, грубо порушуючи громадський порядок, з мотивів явної неповаги до суспільства, проявляючи особливу зухвалість, підняв із землі дві частини будівельної цегли, підійшов до працівника комунального підприємства, який здійснював роботи, та наніс цеглиною, один удар у задню частину голови даного працівника, в результаті чого спричинив останньому легкі тілесні ушкоджень, що призвели до короткочасного розладу здоров’я.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь