Жванецька ТГ
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Прокуратура інформує

11 Травня, 2021 р., 16:40
За результатами досудового розслідування, проведеного під процесуальним керівництвом Кам’янець-Подільської окружної прокуратури слідчим відділом поліції встановлено, що водій керуючи вантажним автомобілем, здійснюючи в місті Кам’янці-Подільському на регульованому перехресті маневр повороту праворуч на дозволений зелений сигнал світлофора в порушення  вимог Правил дорожнього руху, а саме не подавши сигнал покажчиком повороту праворуч завчасно до початку маневру, через габарити керованого ним транспортного засобу, виконував поворот не зайнявши крайнього правого положення на проїзній частині, перед зміною напрямку руху не переконався, що це не створить небезпеки чи перешкод іншим учасникам дорожнього руху, не звернувся при цьому для забезпечення безпеки вказаного маневру за допомогою до інших осіб, повертаючи праворуч не надав дорогу велосипедисту який рухався прямо в попутному напрямку по проспекту біля правого краю проїзної частини, здійснивши таким чином наїзд передньою частиною керованого ним вантажного автомобіля на велосипедиста, який від отриманих травм помер на місті події.
06 Травня, 2021 р., 11:39
Прокуратурою у квітні 2019 року розпочато кримінальне провадження за фактом незаконного отримання державної соціальної допомоги мешканкою міста Кам’янця-Подільського (стаття 190 Кримінального кодексу України - шахрайство).
30 Квітня, 2021 р., 11:03
За інформацією Новоушицького відділу Камянець-Подільської окружної прокуратури працівники поліції сектору поліцейської діяльності №1 відділення №2 Кам’янець-Подільського РУП ГУНП в Хмельницькій області     під час профілактичних заходів «Нерест 2021» зафіксували факт незаконного вилову риби.
30 Квітня, 2021 р., 11:00
Кам'янець-Подільською окружною прокуратурою продовжуються вживатися заходи представницького характеру з питань захисту інтересів держави  шляхом стягнення шкоди , заподіяної навколишньому природному середовищу внаслідок незаконної порубки дерев.
23 Квітня, 2021 р., 21:33
За принципової позиції Кам’янець-Подільської окружної прокуратури судом засуджено мешканця Кам’янця-Подільського району за вчинення останнім кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 369 (пропозиція чи обіцянка службовій особі надати їй або третій особі неправомірну вигоду, а так само надання такої вигоди за вчинення чи невчинення службовою особою в інтересах того, хто пропонує, обіцяє чи надає таку вигоду, чи в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища) Кримінального кодексу України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь