Жванецька ТГ
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Прокуратура інформує

29 Вересня, 2021 р., 11:36
Кам’янець-Подільською окружною прокуратурою підтримано в суді вимоги заяви про передачу у власність Чемеровецької територіальної громади пам’ятки архітектури національного значення.
21 Вересня, 2021 р., 13:23
За реагування Новоушицького  відділу Кам’янець-Подільської окружної прокуратури до комунальної власності Новоушицької селищної ради  фактично повернуто земельну ділянку загальною площею 1,9830 га., вартістю 28902,88 гривень, розташовану на території Новоушицької ОТГ.
21 Вересня, 2021 р., 10:49
Кам’янець-Подільською окружною прокуратурою  вживаються   заходи   спрямовані на недопущення фактів порушення Закону   при здійсненні закупівель за бюджетні кошти та  поновлення інтересів держави.
17 Вересня, 2021 р., 09:05
Окружною прокуратурою проведено вивчення щодо забезпечення створення  в об'єднаних територіальних громадах служб у справах дітей, належного їх функціонування та виконання покладених законодавством завдань.
10 Вересня, 2021 р., 08:49
Кам’янець-Подільською окружною прокуратурою проведено вивчення щодо законності надання та використання земельних ділянок державної власності на території Кам’янець-Подільського району.
31 Серпня, 2021 р., 09:55
За реагуванням прокуратури визнано недійсними додаткові угоди до договору про закупівлю управлінням освіти, молоді та спорту Дунаєвецької міської ради пального. Ними протиправно збільшено ціну закупленого у столичного підприємства для потреб навчальних закладів бензину та дизельного палива на загальну суму майже 725 тис грн.
31 Серпня, 2021 р., 09:52
Чоловік проживав спільно зі своєю матір’ю у м. Дунаївці Кам’янець-Подільського району.
25 Серпня, 2021 р., 11:21
Під час судового розгляду позову Кам’янець-Подільської окружної прокуратури до державної власності повернуто 260 га землі вартістю майже 19 млн грн. Наказом Головного управління Держгеокадастру в області ділянки, які перебували у постійному користуванні вищого професійного училища на території Кам’янець-Подільського району, неправомірно передано у комунальну власність.
13 Серпня, 2021 р., 11:20
Кам’янець-Подільською окружною прокуратурою заявлено позови про повернення до державної власності земельних ділянок лісогосподарського призначення на території Кам’янець-Подільського району.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь