Жванецька ТГ
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

20 Квітня, 2023 р., 16:24
За результатами розгляду позову Кам’янець-Подільської окружної прокуратури, Хмельницьким окружним адміністративним судом  зобов’язано балансоутримувача (відділ освіти сільської ради) привести у стан готовності захисну споруду - протирадіаційне укриття, яка розміщена у навчальному закладі. 
20 Квітня, 2023 р., 13:18
Ботулізм – важке токсичне інфекційне захворювання, в результаті якого вражається нервова система. Важка форма хвороби може призвести до летального результату.
19 Квітня, 2023 р., 12:55
Головне управління ДПС у Хмельницькій області нагадує, що оформлення трудових відносин роботодавцями з найманими працівниками – це забезпечення соціальних гарантій громадян та надходжень до бюджету. 
18 Квітня, 2023 р., 16:22
Узв'язку з весняним водопіллям на річках, що протікають територією Хмельницької області, та рясними опадами в Україні, в результаті підтоплення та забруднення джерел децентралізованого водопостачання (громадських та індивідуальних колодязів) присадибних ділянок, господарських дворів, в тому числі —вигрібних ям, надвірних вбиралень, гноєсховищ, існує ризик спалаху інфекційних захворювань, повʼязаних з водним фактором передачі збудника інфекції. Щоб запобігти епідемічним ускладненнямрекомендуємо:
18 Квітня, 2023 р., 16:18
За публічного обвинувачення Кам’янець-Подільської окружної прокуратури суд визнав винним  кам’янчанина у крадіжках, вчинених в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 КК України). 
06 Квітня, 2023 р., 14:01
Головне управління ДПС у Хмельницькій області нагадує, що оформлення трудових відносин роботодавцями з найманими працівниками – це забезпечення соціальних гарантій громадян та надходжень до бюджету. 
05 Квітня, 2023 р., 12:55
За публічного обвинувачення Кам’янець-Подільської окружної прокуратури до 8 років позбавлення волі засуджено двох мешканців м.Кам’янця-Подільського, які  вчинили серію злочинів на території міста.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь