Жванецька ТГ
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

18 Червня, 2018 р., 09:28
18 червня святкує День народження Юрій Володимирович Химера приватний підприємець с. Руда Жванецької сільської ради. Прийміть наші щирі вітання! Бажаємо бездоганного здоров’я, прекрасного настрою, великої поваги, злагоди в діяльності і великих успіхів, досягнення своїх цілей, бадьорості, сил, посмішок, достатку в родині, успіху! Нехай у Вашому домі панує спокій, діти і родина дарують тепло і вдячність. Дякуємо за співпрацю, взаємодопомогу і підтримку.
17 Червня, 2018 р., 09:29
17 ЧЕРВНЯ - ДЕНЬ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА Кому ми довіряємо найважливіше – здоров'я, а часом і саме життя? Так, медикам. Цим видатним професіоналам, які самовіддано працюють у лікарнях і поліклініках країни, і присвячене одне з найбільш значущих професійних свят.  Шановні медичні працівники! Прийміть найщиріші вітання зі словами вдячності за вашу благородну працю. Споконвіку більше за скарби та різні надбання цінувалося здоров’я людини, а тому професія лікаря завжди була однією з найнеобхідніших і найшанованіших. Саме для неї завжди були, є і будуть актуальними такі поняття, як доброта, гуманність, благородність і професіоналізм. Ви даруєте людям найдорожче – здоров’я, віру та надію.  З нагоди свята шлемо низький уклін усім працівникам охорони здоров’я за сумлінну та невтомну працю. Нехай сторицею повертається до вас добро, дароване людям. Нехай у ваших домівках завжди панують щастя і мир. Міцного здоров’я, благополуччя і добра вам та родинам! З повагою Тетяна Криворучко  голова Жванецької об’єднаної територіальної громади
10 Травня, 2018 р., 17:47
Міністерство молоді та спорту спільно з Українською академією лідерства, за сприяння проекту USAID “Підтримка організацій-лідерів у протидій корупції в Україні” (“ВзаємоДія”) ініціюють проект “Державотворець”.
07 Травня, 2018 р., 12:41
На минулі вихідні працівники апарату Жванецької сільської ради отримали нескінченне задоволення від мандрівки окремими цікавими куточками нашої громади. У ході пізнавальної екскурсії були досліджені околиці сіл Ісаківці та Збруч.
26 Квітня, 2018 р., 11:42
  Дотація на ВРХ Відповідно до змін від 28.03.2018 № 285 внесених до Постанови Кабінету Міністрів України від 07.02.2018 року № 107 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки галузі тваринництва»дотацію можуть отримати фізичні особи, які утримують ідентифікований та зареєстрований молодняк великої рогатої худоби, народжений у минулому та поточному році.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь