Жванецька ТГ
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

14 Грудня, 2018 р., 10:38
Шановні депутати діючого та попередніх скликань, повідомляємо, що вам необхідно подати щорічну електронну декларацію до 1-го квітня 2019 року. Депутатам попереднього скликання у зв'язку з припениенням повноважень подати відповідну електронну декларацію.
14 Грудня, 2018 р., 10:22
В період з 15 грудня 2018 року по 30 червня 2019 року
30 Листопада, 2018 р., 22:17
Сьогодні, в останній день осені, у місті Хмельницький відбувається засідання Ради регіонального розвитку Хмельницької області, захід важливий та неординарний з багатьох причин, але особливого шарму йому надав візит президента України Петра Олексійовича Порошенка. Президент торкнувся багатьох важливих і болючих суспільних питань сьогодення, зокрема розповів про важливість надання томосу, що дасть змогу українському народу нарешті повністю отримати незалежність від ворожого північного сусіда, про оголошення військового стану, та на вирішення яких проблем і питань він спрямований, розвіяв міфи навколо підняття цін на газ та захист соціально-незахищених верств населення і субсидії. А що особливо для нас важливо так це питання проведенню реформи децентралізації, а також уже видимими її результатами. Голова держави наголосив, що даючи повноваження на місця, уже прослідковується чітка динаміка до підвищення надходжень до місцевих бюджетів, що в свою чергу веде до підвищення соціальних стандартів, покращення умов життя громадян, відродження цілих територій і населених пунктів. До участі у засіданні були запрошені представники ОТГ, громадських організацій, представники влади та бізнесу, усі ті, хто творить новітню історію України в рамках нашої області уже сьогодні, ну і звичайно серед них представники Жванецької об’єднаної територіальної громади в особі голови сільської ради Тетяни Криворучко, першого заступника Тетяни Атаманюк та начальника відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Руслани Лоточинської. Багато позитивних емоцій можна прослідкувати на обличчях усіх присутніх, що і не дивно, адже люди отримали можливість почути відповіді на свої питання. Приємною згадкою стала і невелика селфі-фотосесія з президентом.
27 Листопада, 2018 р., 18:05
Усі ми без сумніву визнаємо той факт, що наш родючий чорнозем є нашим найбільшим багатством, спадком наших предків, основою багатовікової працелюбності нашого народу, який вкладав душу і працю, оспівував його у піснях та боронив від чужинців і загарбників. Сьогодні багато людей отримали чималу кількість землі у пай, тому постало питання як цією землею мудро розпорядитись. Маючи малі ресурси люди часто не в змозі самостійно обробляти цю землю, тому в нагоді стали приватні підприємці та агрофірми, які мали і необхідну техніку, і ресурси для обробітку землі. За статистикою 97% громадян, які отримали паї користуються послугами таких підприємців та організацій. Згідно чинного законодавства відносини орендаря та власника паю мають бути закріплені договором. Що це дає, ну передусім власник може спокійно чекати на свою гарантовану частку прибутку, орендар отримує значний зиск зі своєї діяльності, а громада у свою чергу податки, що становлять значну статтю доходів, які в подальшому стануть або новим дорожнім покриттям, або затишним та упорядкованим парком, або можливо пандусами, які хоч трішки полегшать життя людей з інвалідністю. Так чи інакше саме у відповідальних і чесних відносинах трикутника власник, орендар, держава криється ключ до зростання добробуту кожного. Усі ми прагнемо до справедливості, до порядку, до чесності, та нажаль зажерливість та егоїзм сліпить декого у погоні за багатствами та наживою.
15 Листопада, 2018 р., 11:38
ІНФОРМАЦІЯ ПРО ОГОЛОШЕННЯ КОНКУРСУ ПО ВІДБОРУ СУБ’ЄКТІВ ОЦІНОЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ У СФЕРІ ЗЕМЕЛЬ ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ ЕКСПЕРТНОЇ
24 Жовтня, 2018 р., 15:09
ІНФОРМАЦІЯ ПРО ОГОЛОШЕННЯ КОНКУРСУ ПО ВІДБОРУ СУБ’ЄКТІВ ОЦІНОЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ У СФЕРІ ЗЕМЕЛЬ ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ ЕКСПЕРТНОЇ
19 Жовтня, 2018 р., 10:01
Останнім часом все гострішою постає проблема спалювання бур’яну, листя і сухої трави на території нашого району. З приводу цього варто зауважити наступне: під час паління повітря стає важким і гірким, збільшуються випадки захворювань дихальних шляхів. Над селами та містом стоїть постійний дим, яким важко дихати навіть здоровим людям.   Шкода від спалювання листя і сухої трави надзвичайно небезпечна. На превеликий жаль, ми рідко надаємо цьому ваги.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь