Жванецька ТГ
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

20 Березня, 2019 р., 10:14
Наша планета Земля - наш рідний дім, в якому створені для нас особливі сприятливі умови, що сприяють нашому існуванню і життєдіяльності, що відкривають для нас досталь можливостей й достатній простір для їх реалізації. Далеко не кожна планета наділена таким унікальним потенціалом і розташована в таких унікальних умовах, які дозволили б такий бурхливий розквіт життя і її форм на такому, здавалося б обмеженому просторі у всесвіті. А адже вона така одна у всьому всесвіті.
06 Березня, 2019 р., 21:11
Сонце своїм ласкавим поглядом починає зігрівати землю наче мати обіймами вранці немовля. Дзвінкий спів птахів дивною мелодією сповнює душу кожного. А легкий вітерець наче розправляє крила. Початок весни у наших предків з давніх давен символізувався з молодістю, пробудженням, зародженням життя. Тому і не дивно, що початок весни був обраний для такого ніжного і чудового свята, свята присвяченого тим, хто своєю сутністю є берегинями сімейного вогнища, тим, хто життя приносить у цей світ – жінкам.
05 Березня, 2019 р., 13:53
На сьогоднішній день гостро стоїть питання виникнення значної кількості пожеж, що виникають внаслідок спалювання сухої природної рослинності, стерні, соломи, післязбиральних залишків та сміття. Це призводить до знищення біорізноманіття,  тваринного світу, виникає загроза виникнення пожеж в полезахисних лісових смугах, лісах, а іноді й травмування або загибелі людей.
04 Березня, 2019 р., 12:12
Виконавчий комітет Жванецької сільської ради повідомляє, що 19 березня 2019 року з 10.00 до 13.00 години, в Жванецькій сільській раді ( с. Жванець, вул. Центральна, буд. 57) буде проводитись прийом громадян спеціалістом Кам’янець-Подільського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області, з метою надання консультацій з питань пенсійного забезпечення та прийому (видачі) необхідних документів.
01 Березня, 2019 р., 23:07
Останні дні зими принесли незабутні позитивні емоції учням початкових класів ЗЗСО Жванецької ОТГ, адже дитячий розважальний центр "Халабуда" гостинно зустрів, розважив та добавив кольору в життя дітей. Відділом освіти, культури, туризму, молоді та спорту Жванецької сільської ради був розроблений графік, за яким діти відвідували розважальний центр. Сільський голова Тетяна Криворучко та батьківський колектив громади висловлює щиру подяку народному депутату України Володимиру Мельниченку та усім організаторам веселого відпочинку! Бажаємо процвітання та наснаги, весни та сонця, миру та злагоди!
27 Лютого, 2019 р., 20:33
Двадцять шосте лютого став знаковим днем у житті Жванецької ОТГ, адже саме у цей день відбулась подія, яку з нетерпінням очікували усі небайдужі до долі нашої громади. Цією подією став звіт сільського голови Криворучко Тетяни Володимирівни. У приміщенні сільської ради було ніде голці впасти, бажаючих послухати звіт зібралось навіть більше очікуваного. Гомін розмов заполонив увесь перший поверх, люди зацікавлено очікували початок. І ось гомін стих, а мелодія національного гімну сповнила серця радісним духом, так розпочалась сімнадцята сесія Жванецької сільської ради.
27 Лютого, 2019 р., 16:38
Грип – вірусне захворювання, яке має важкий перебіг та від якого, на жаль, ніхто не застрахований. З настанням холодів ймовірність зараження зростає в рази, адже люди проводять у теплих, сухих і малопровітрюваних приміщеннях все більше часу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь